Valitse sivu

 Ei niinkään se, mitä kulloinkin on tarkoitus sanoa, vaan se, miten se kulloinkin kannattaa sanoa.

Kaiken lähtökohtana on oma ajattelu ja motto: ”Kannattaa ajatella, miten kannattaa ajatella”.

Tuntuuko sinusta,

  • ettet aina saa viestiäsi perille?
  • että ideoiden ja ajatusten myyminen muille on haasteellista?
  • että kaipaat eväitä haasteellisten vuorovaikutustilanteiden hoitamiseen?
  • että et aina tiedä, miten hoitaa jokin vuorovaikutustilanne?

Webinaarin avulla saat 12 käytännönläheistä keinoa erilaisten vuorovaikutustilanteiden sujuvampaan hoitamiseen niin työssä, kotona kuin harrastuksissakin.

Kun haluat ”hanskata” paremmin erilaisia vuorovaikutustilanteita ja saada lisää sujuvuutta omaan viestintääsi, on tämä webinaari sinulle!


Kenelle

Kaikille arkipäivän ahertajille niin myynnissä, asiakaspalvelussa, asiantuntijatehtävissä kuin esimiestehtävissä toimiville.


Miksi 12 keinoa sujuvaan vuorovaikutukseen™ -webinaari?

Kun tiedät, miten sinun kulloinkin kannattaa ajatella, löydät aina oikean näkökulman erilaisiin vuorovaikutustilanteisiin – myös yllättävissä ja haasteellisissa tilanteissa. Saat näin luotua itsellesi hyvän henkisen tilan, jolloin erilaiset vuorovaikutustilanteet sujuvat entistä paremmin.

Kun tunnistat, miten ihmiset ovat erilaisia, osaat aina valita oikean lähestymistavan heidän kohtaamiseensa ja löydät myös helpommin väylän heidän sisäiseen maailmaansa. Näin saat luotua hyvän yhteisymmärryksen ja luottamuksen ilmapiirin, joka helpottaa myös yllättävien ja haasteellisten tilanteiden hoitamista käytännössä.

Kun osaat hyödyntää ennen mainittuja asioita käytännössä, on sinulla aina tarvittava henkinen työkalupakki mukanasi. Näillä 12 käytännön keinolla saat uutta sujuvuutta omiin vuorovaikutustilanteisiin.


Sisältö

Minä Vuorovaikuttajana Oy

  • onko Minä Oy kunnossa?
  • 4 keinoa oman ajattelun kehittämiseen

Mitä minun on hyvä ymmärtää muista vuorovaikutustilanteissa?

  • ihmiset ovat erilaisia ja toimivat eri lailla
  • 4 keinoa erilaisuuden tunnistamiseen

Hyvä vuorovaikutus on erilaisten tilanteiden hallintaa

  • miten kohdata toinen ihminen käytännössä?
  • 4 keinoa oman toiminnan kehittämiseen

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 7.3.2019 klo 13.00 – 14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

BONUS:

Vuorovaikuttajan henkinen työkalupakki – e-Oppaan webinaarin jälkeen.
Kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen kouluttajan kirjoittaman eOppaan Vuorovaikuttajan henkinen työkalupakki, jossa on koottuna hyväksi havaittuja keinoja erilaisten vuorovaikutustilanteiden hoitamiseen.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Erica Selin

Kouluttaja Erica Selin on pitkän linjan yritys- ja muutosvalmentaja.

Erica kertoo:
“Pienikin muutos omassa toiminnassa riittää.  Fysiikasta tiedetään, että kun pienestä lammesta jäätyy 4%, jäätyy koko lampi. Kun siis tunnistat oman 4% vipuvoimaisimmat osa-alueet ja kehität niitä, saat nopeasti uutta potkua vuorovaikutustilanteisiin – pysyvästi.”

Erica on toimitusjohtaja, yritys- ja muutosvalmentaja, NLP Trainer, Social Panorama Consultant ja harrastajanäyttelijä. Erica on perehtynyt ratkaisukeskeiseen ja arvostavaan vuorovaikutukseen ja hän on sparrannut ja valmentanut yli 30 vuotta monen alan johtajia, esimiehiä, tiimin vetäjiä ja avainhenkilöitä eri puolella Suomea.

Erica on kirjoittanut ja julkaissut useita kirjoja ja äänikirjoja esimiehille ja myyjille sekä muille asiakastyötä tekeville, joiden henkilökohtaiset vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä asemassa. Lisäksi hän on tehnyt erilaisia e-oppaita yritystoiminnan kehittämiseen ja kirjoittanut artikkeleita ja artikkelisarjoja eri talousalan lehtiin.

Erica on myös ollut kehittämässä 4% Taktiikalla™ – työpajasarjaa yritystoiminnan vipuvoimaisimpien osa-alueiden tunnistamiseksi ja käyttöön ottamiseksi.

 


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.