Hyvien kuvien löytäminen ja tekeminen markkinointikäyttöön voi olla haastavaa, mutta mainostoimiston käyttäminen yksinkertaisen kuvan tekemiseen taas liian arvokasta. Webinaarissa päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelmien sujuvaan käyttöön.


Kenelle

Webinaari on tarkoitettu markkinointiviestinnän parissa työskenteleville henkilöille ja kaikille, jotka haluavat oppia kuvankäsittelyn perusteet. Tavoitteena on oppia Adoben tuoteperheen keskeisten työkalujen (Illustrator, InDesign ja Photoshop) käyttö sekä niiden soveltuvuus erilaisiin töihin.

Osallistumiseen ei vaadita aikaisempaa kuvankäsittelykokemusta, normaali tietokoneen käyttötaito riittää.


Sisältö

  • Terminologiaan tutustuminen, kuvankäsittelyn peruskäsitteet. Pikseli, resoluutio, vektori jne.
  • Mistä kuvia saa? Kuvapankit, kuvien käyttöoikeudet ja laatuvaatimukset
  • Kuvien käyttö eri kohteissa. Vaatimukset verkkosivuille, someen ja painoon.
  • Ohjelmien eritysominaisuudet ja keskeisimmät käyttötilanteet

Perusasioiden jälkeen siirrytään käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten pariin. Päivittäisessä työssä eteen tulevien tilanteiden ohjattu tai itsenäinen ratkominen opastaa parhaiten ohjelman sujuvaan käyttöön. Koulutuksessa opetellaan muun muassa:

  • Muuttamaan kuvan kokoa ja resoluutiota
  • Korjailemaan kuvien sävy- ja värimaailmaa
  • Syväämään kuvia eli poistamaan tausta
  • Yhdistelemään kuvia ja tekstejä bannereiksi tai somekuviksi

Aikaa kysymyksille


HUOM. Tee tämä!

Creative Cloud eli Adoben eri tuotteiden kokoelma tulee olla asennettuna koneelle ennen koulutuksen alkua. Maksuttoman kokeiluversion kurssia varten voit ladata täältä: https://www.adobe.com/fi/products/photoshop.html#mini-plans-web-cta-photoshop-card

Otathan huomioon, että kokeiluversion käyttöoikeus on vain 7 päivää, eli älä asenna sitä koneellesi liian aikaisin.


Ajankohta: 5.4.2023 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta:
227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk ajan koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kenneth Westerén

Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign (90 min)

Kouluttajana toimii Kenneth Westerén (Suunnittelutoimisto Visuaali). Hän on toiminut valokuvaajana, digimediasuunnittelijana, graafisena suunnittelijana, AD:na sekä Brand Design Managerina markkinoinnin parissa yli 15 vuoden ajan. Asiakkaina hänellä on ollut niin aloittelevia pienyrityksiä kuin listautuneita suuryrityksiäkin. Hän on tuloskeskeinen ongelmanratkaisija, joka ei ikinä tingi laadusta.

Ymmärrys organisaation asettamista aikarajoista ja työn monimuotoisuudesta antaa tukevan pohjan kurssisisällön laatimisessa. Oli kyse sitten digimainosten tekeminen tai yritysten brändin uudistaminen – tämä kaikki on hänelle tuttua. Toimintaperiaatteena on aina ollut, että kaikki mitä suunnitellaan, on pieni osa isompaa kokonaisuutta.


(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Adoben alkeet: Photoshop, Illustrator ja InDesign (90 min) -koulutukseen
05.04.2023, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)

Suositun webinaarikoulutuksen uusinta!

"*" näyttää pakolliset kentät