Valitse sivu

Pysy ”järjissäsi” asiakaspalvelutilanteissa

Törmäyksiä sattuu. Asiakaspalvelussa tulee aina silloin tällöin tilanteita jotka eivät mene kuten Strömsössä.  Ei ymmärretä mitä toinen tarkoittaa. Tulee väärinkäsityksiä. Ehkä asiakas valittaa palvelusta ja kirjoittaa siitä somessa. Asiakaspalvelijalle itselleen hankalat tilanteet aiheuttavat usein stressiä ja mielipahaa.

Sanotaan, että juuri Hankalat asiakaspalvelutilanteet ovat asiakaspalvelutaitojen mittari. Tässä webinaarissa keskitytään asiakaspalvelutyötä tekevän ihmisen mielenrauhan säilyttämiseen.


Kenelle

Kaikille asiakaspalvelussa toimiville.


Ohjelma

  • Itsensä johtaminen vaativissa asiakaspalvelutilanteissa
  • Miten pitää tunteensa kurissa
  • Jos sukset menevät ristiin mitä tehdä?
  • Arkielämän diplomatiaa asiakastilanteisiin
  • Palveluasenteesta apua

Hyviä ratkaisumalleja ennen, itse tilanteessa ja sen jälkeen

Aikaa kysymyksille 


Ajankohta: 7.9.2017 klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 eur (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.


Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Pirkko Helaskivi

Valmentaja, konsultti, kouluttaja. Perehtynyt NLP, ratkaisukeskisyys ja narratiivisuus. Palvelujen kehittämisen ihmisläheinen ammattilainen. Toiminnallisten menetelmien moniosaaja. Sillanrakentaja tiedosta ymmärryksen kautta muutokseen.

Ura ihmiskohtaamisten parissa alkoi aikoinaan Kiskon narkomaaniklinikan perustamisen myötä, jonka jälkeen Pirkko on ollut mukana monenlaisten kehityshankkeiden toteutuksessa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.

Innostava, käytännönläheinen valmennusote ja elämänmakuiset esimerkit tekevät Pirkosta pidetyn kouluttajan niin esimiesten, asiantuntijoiden kuin työntekijöidenkin mielestä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.