Valitse sivu

Ensivaikutelman annat verkossakin vain kerran – käytä se hyvin.

Ei varmaan tule yllätyksenä kenellekään, että sillä on väliä, miltä näytät verkossa. Se voi olla määrittävä tekijä sinun ja unelmaduunisi välillä. Se voi tuoda kaupan sinulle tai kilpailijallesi.

Vaikka sana henkilöbrändi kuulostaa markkinointislangilta, jokainen meistä on oman alansa asiantuntija ja voi luoda oman ”henkilöbrändistään” juuri oman näköisen ja oloisen.


Kenelle

Asiantuntijoille, johtajille ja oikeastaan kenelle tahansa, kuka haluaa oman  asiantuntijuuden avulla vaikuttaa verkossa, lisätä kauppaa sosiaalisen myynnin  avulla tai vahvistaa yrityskuvaa henkilökohtaisen läsnäolonsa keinoin.


Hyödyt

Ensivaikutelman annat verkossakin vain kerran – käytä se hyvin.​ ​Varaa  kalenteristasi 90 minuuttia aikaa tähän webinaarin, jotta saat hyvät eväät siihen,  miten järjestelmällisesti voit rakentaa asiantuntijuuttasi verkossa. Mukaasi saat  myös käytännönläheiset työkalut, joiden avulla aloittaminen tai toiminnan  kehittäminen on helppoa ja järkevää.


Sisältö

  • Henkilöbrändi – mikä se on ja mitä hyötyä siitä on juuri sinulle?
  • Miksi rakentaisin omaa henkilöbrändiä?
  • Kolmen A:n malli tuloksiin: asiantuntijuus, auttaminen, aktiivisuus
  • Hyvät ja vähemmän hyvät esimerkit henkilöbrändeistä
  • Kymmenet kanavat ja miljoonat mahdollisuudet – panosta laatuun, älä  määrään
  • Älä puhu koko ajan itsestäsi – mistä muusta voit sitten tuottaa sisältöä?
  • Suunnitelmallinen tekeminen: tavoitteet, tyyli, kanavavalinnat, aikataulu,  seuranta ja tulosten mittaus.

Ajankohta: 2.4.2019 klo 9.00 – 10.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Marika Siniaalto

Kouluttajana toimii digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Marika Siniaalto Grapevinesta.

Marika on Grapevinen perustaja ja tomitusjohtaja – pitkän linjan digiammattilainen sekä some-osaamisen parasta kärkeä. Kouluttajana Marika on saanut paljon kiitosta selkeästä tyylistä ja käytännönläheisestä otteesta.

Grapevine on puolestaan helsinkiläinen sosiaaliseen mediaan erikoistunut digimarkkinointitoimisto, jossa bisnesälyllä varustettu tiimi tekee asiakkailleen tulosta suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti monipuolisen keinovalikoiman säestyksellä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.