Valitse sivu

Oletko jo törmännyt yrityksesi työn tuottavuuden Nakertajaan?

Se on se pieni jokin, joka nakertaa pikkuhiljaa ja syö palan kerrallaan mm. työn tekemisen tuottavuutta, yrityksen tuloksentekokykyä, työilmapiiriä, hyvää johtamista, myyntitulosta, asiakastyytyväisyyttä tai toiminnan sujuvuutta.

Se on se pieni jokin, jonka on annettu ajan myötä syntyä ja kasvaa, asettua taloksi ja kalustaa se mieleisekseen. Nakertajan nujertaminen tarvitsee usein kunnon aseet ja määrätietoisen otteen. Askel kerrallaan. Asia kerrallaan. Loppuun asti. 

Webinaarin avulla saat eväitä tunnistaa, mikä parantaa työn tekemisen tuottavuutta ja mikä  nakertaa sitä ja tiedät, mitä tehdä. Voit sen jälkeen itse päättää tarvittavista toimenpiteistä. Kun haluat tunnistaa ja nujertaa oman yrityksesi työn tuottavuuden nakertajat, on tämä webinaari sinulle!  


Kenelle

Kaikille työelämässä toimiville, jotka haluavat

  • parantaa työn tuottavuutta ja toiminnan virtausta pienin keinoin ja ovat valmiita lähtemään omaan nakertaja- ja hukkajahtiin
  • päästä ainaisista puheista ja selityksistä käytännön toimintaan sekä
  • päästä eroon roikkuvista projekteista ja turhautuneista ihmisistä

Miksi Esimiehen 10 helppoa keinoa parantaa työn tekemisen tuottavuutta -webinaari?

Työn tekemisen tuottavuuden mittaaminen on usein vaikeaa, epämääräistä ja jää usein puhumisen tasolle. Toiminnasta puuttuu myös usein kunnon tekemisen meininki, ja toiminnan sujuvaa virtausta estää ja hidastaa mm. erilaiset pinttyneet toimintatavat ja rutiinit. Näiden seurauksena projektit roikkuvat, tulos jää alle tavoitteen ja ihmiset väsyvät ja turhautuvat jatkuviin kehittämishankkeisiin, jotka eivät tuota tulosta. Kun seuraa niitä tekijöitä, jotka vähentävät työn tekemisen tuottavuutta, pääsee kiinni yritystoiminnan Nakertajiin. Nakertajat toimivat niin henkisellä kuin tekemisen tasolla. Niitä kehittämällä pääsee taas puolestaan kiinni aitoon työn tekemisen tuottavuuteen. 


Sisältö

Mikä tarkoittaa työn tuottavuus ja mistä sen tunnistaa yritystoiminnassa?

  • miten istuttaa tiedostamattaan työn tuottavuuden Nakertajan siemen?
  • mihin Nakertaja yleensä tarttuu?

Miten tunnistaa oman yrityksen työn tuottavuuden tila?

  • mikä toiminnassa virtaa ja sujuu hyvin ja mikä ei?
  • mikä antaa Nakertajalle parhaimman mahdollisuuden iskeä kiinni?

Esimiehen 10 helppoa keinoa nujertaa työn tuottavuuden Nakertaja

  • miten välttää Nakertajan hyökkäys jatkossa?
  • käytännön vinkkejä ja vihjeitä

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 20.3.2019 klo 13.00 – 14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.

BONUS:

Kaikki webinaariin ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen kouluttajan kirjoittaman eOppaan Esimiehen 12 keinoa parantaa työn tekemisen tuottavuutta vähällä vaivalla ja rahalla.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Erica Selin

Webinaarin vetää Erica Selin.                             

Erica on pitkän linjan yritys- ja muutosvalmentaja ja yritystoiminnan kehittäjä. Erica on myös yrittäjä, NLP Trainer, Social Panorama Consultant – konsultti, TMC -tervehdyttämiskonsultti sekä aktiivinen harrastajanäyttelijä. Hän on perehtynyt ratkaisukeskeiseen ja arvostavaan toimintaan ja sparranut ja valmentanut yli 30 vuotta monen eri alan myyjiä ja esimiehiä, avainhenkilöitä ja tiimejä eri puolella Suomea.

Erica on kirjoittanut ja julkaissut useita kirjoja ja äänikirjoja myyjille ja esimiehille. Lisäksi hän on tehnyt erilaisia e-oppaita yritystoiminnan kehittämiseen ja kirjoittanut artikkeleita ja artikkelisarjoja eri talousalan lehtiin.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.