Valitse sivu

Webinaarisarja, jossa on kaksi 1,5 h aamupäiväosiota, jotka kytkeytyvät kokonaisuudeksi.

Toimiiko Facebook-mainonta? Miten Facebookin mainostyökalua käytetään? Miten mainoskampanja suunnitellaan ja toteutetaan? Miten mainosbudjetille saa parhaiten vastinetta?


Kenelle

Koulutus on juuri sinulle, joka haluat opetella mainostamaan tuloksellisesti sosiaalisessa mediassa. Olitpa sitten suuremman yrityksen yhteisömanageri tai oman yrityksesi ainoa markkinointivastaava, saat tästä koulutuksesta oleellisimmat tiedot ja taidot, joilla pääset kokeilemaan siipiäsi mainostyökalujen kanssa.


Mikä hyöty?

Jotta voit vaikuttaa, sinun täytyy ensin tavoittaa. Sen tehdäksesi, tarvitset somessa timanttisen sisällön lisäksi maksettua ja tarkkaan kohdennettua mainontaa. Tämä käytännönläheinen webinaari tarjoaa vinkit tuloksellisen Facebook-mainonnan saloihin ideoinnista ja suunnittelusta kohdentamiseen, optimointiin ja tulosten mittaamiseen ja raportointiin.


Ohjelma

Osa 1. Facebook-mainonnan perusteet

 • Tuloksellinen some-markkinointi, mitä se on?
 • Suunnittelu, toteutus ja optimointi
 • Eri mainosmuodot ja niiden tuloksellinen käyttö
 • Kohdentamisen taito
 • Mainostyökalun toiminta käytännössä

Osa 2. Facebook-mainonnan jatko

 • Tavoitteiden määrittely
 • Mittaaminen teoriasta käytäntöön: Mittaa, analysoi ja kehity
 • Sitä johdat (ja kehität), mitä mittaat
 • Mitä pitäisi mitata ja miten?
 • Mittaamisen käytäntö ja prosessi
 • Facebook-mainonnan työkalut
 • Facebook-pikseli: asennus ja hyödyntäminen mainonnassa
 • Remarketing: Mitä tarkoittaa remarketing ja miten sitä hyödynnetään mainonnassa

Ajankohta:  Kaksi aamupäiväwebinaaria, jotka voit katsoa omalta koneeltasi, jossa on internetyhteys.

Osa 1. Facebook-mainonnan perusteet 5.6.2018 klo 9.00 – 10.30

Osa 2. Facebook-mainonnan työkalut ja mittaaminen 6.6.2018 klo 9.00 – 10.30

(HUOM! Jos joku pvm ei sinulle sovi, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jonka saat sähköpostiisi linkkinä live-webinaarin jälkeen)

Webinaarikoulutuksen hinta 1-2 sarja: 297 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Virve Karinkanta

Kouluttajana toimii Virve Karinkanta Grapevinesta.

Virve on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Virven intohimoja ovat mm. kuluttajakäyttäytyminen sekä brändin rakentaminen tarinoilla – joogan ja avantouinnin lisäksi. Virve toimii Grapevinessä asiakkkuuspäällikkönä ja digimarkkinoinnin asiantuntijana, jonka työkenttä ulottuu konseptoinnista ja käytännön toteutuksista koulutuksiin. Virve uskoo, että asiat kannattaa aina tehdä mahdollisimman yksinkertaisesti, muttei yksinkertaisemmin.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Sisältö hyvä ja sopivan tiivis. Koska tallenteen voi kuunnella ja katsella myöhemmin useaan kertaan, ei webinaarin tarvitse olla yhtään pidempi.”

"Hyvät perusteet aloittelijalle.”

”Vaikka olen tehnyt FB-mainontaa, niin sain tällä peruskurssilla uutta tietoa.”

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.