Voittavat yksilöt, tiimit ja yritykset ovat priorisoinnin mestareita.

Webinaarissa käydään läpi se miksi nämä kaksi aihealuetta rakentavat pohjan kaikelle muulle työnteolle. Webinaarin avulla saat käytännön työkaluja omaan, tiimisi ja yrityksenne päivittäisen priorisoinnin nostamiselle uudelle tasolle. Kun on selkeää mitä pitää tehdä, niin sen jälkeen fokus määrittää sen kuinka hyvin ja tehokkaasti asia tulee hoidettua.

Webinaarin sisällön avulla voit taistella nykyajan vitsauksia – keskittymiskatoa ja triviaalin työn hyökyaaltoa – vastaan. Voittavat yksilöt, tiimit ja yritykset ovat priorisoinnin mestareita.


Kenelle

Webinaari on suunnattu jokaiselle, joka haluaa tehdä tehokkaasti töitä, joilla on todellista vaikutusta yrityksen toimintaan.


Ohjelma

Keskeytysten hallinta

  • Tässä osiossa käymme läpi fokuksen kannalta haitallisimmat ilmiöt, eli keskeytykset. Katsomme miten voidaan saada työrauhaa, jotta fokusointi olisi ylipäätään mahdollista.

Fokusmetodit ja työkalut

  • Kun keskeytykset on hallinnassa, niin on aika kääntää katse erilaisiin fokusmetodeihin ja työkaluihin. Näistä jokainen voi löytää itselleen sopivan mallin.

Priorisoinnin perusteet

  • Tässä osiossa käymme läpi mitä priorisointi on ja mikä sen merkitys on tehokkaalle työteolle.

Palvelulupaus

  • Lähdemme pureutumaan priorisointiin ylätasolta kohti yksilön tehtävien hallintaa. Ylimmällä tasolla on organisaation palvelulupaus, eli mitä oikeasti ollaan tekemässä asiakkaan hyväksi ja mitä ei.

Työn näkyväksi tekeminen

  • Kun palvelulupaus on selkeä, niin keksitytään tutkimaan työvirtoja, että näemme mitä kaikkea meillä on kerralla työn alla ja mikä on oikeasti tärkeää.

Priorisointimatriisit

  • Kun työvirrat on selkeät, niin otamme haltuun priorisointimatriisit. Käymme läpi muutamia eri malleja, joiden avulla priorisointi mahdollistuu, joista voit valita teille sopivimman mallin.

Virtauslistat

  • Kun ylätasot on selkeät, niin lopuksi keskitymme yksilön tehtäviin. Käymme läpi virtauslistamallin, jonka avulla saadaan selkeyttä omiin töihin.

Aikaa kysymyksile


Ajankohta: 7.9.2023 klo 10.00 – 11.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö + alv 24 % kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 177 euroa / hlö (+ alv 24%), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tuomas Mikkonen

Fokus ja priorisointi – tuloksellisen työntekijän taidot (90 min)

Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua."

“Asiasisältö oli hyvää ja kouluttaja piti otteessaan.”

“Hyvä persoona joka osaa pitää mielenkiinnon yllä.”

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Fokus ja priorisointi – tuloksellisen työntekijän taidot (90 min) -koulutukseen
07.09.2023, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!

"*" näyttää pakolliset kentät