Kiireinen ei ole sama asia kuin tehokas.

Asiantuntijantyössä olet varmasti kokenut sen tunteen, että langat eivät ole enää käsissäsi. Sähköposti pursuaa, kokoukset vievät kaiken ajan ja heti kun istahdat, niin jokin rikkoo keskittymisen. Tekemistä on vain aivan liikaa ja vaikka yrität parhaasi, niin päivän päätteeksi ei ole aivan varma mitä sait aikaiseksi.

Kiireinen ei ole sama asia kuin tehokas. Tämä on jo kliseeksi muodostunut sanonta, mutta pitää edelleen sitkaasti paikkaansa. Osaatko itse vastata mitä sinun tulisi saada aikaiseksi? Miten se tulisi tehdä? Ja mistä tiedät, että työ on tehty hyvin ja voit olla tyytyväinen päivääsi?


Kenelle:

Tämä webinaarikoulutus sopii sinulle, jos olet asiantuntija tai esimies asiantuntijaorganisaatiossa ja tunnet suurta kiirettä, stressiä tai koet, että kaikista ponnisteluista huolimatta päivät tunnit eivät yksinkertaisesti riitä. 


Hyödyt:

Voittavat yksilöt, tiimit ja yritykset osaavat priorisoida tärkeimmät tehtävät sälän seasta ja fokusoida aikansa ja energiansa niihin. Tämä webinaari auttaa sinua juuri siinä!


Ohjelma:

1. Tiimitaso: Työn näkyväksi tekeminen

Sitä mitä et voi nähdä, sitä et voi johtaa tai hallita. Työn virtaus läpi organisaation, sen mittaaminen, pullonkaulat, sekä yksilöiden ja osastojen työtaakat pitää saada näkyväksi ja mitattavaksi.

Työkalu: Arvovirtakartoitus & Kanban (päivittäisjohtamisen taulu)

2.Yksilötaso: Keskeytysten hallinta

Pelisäännöt, käytänteet ja prosessit ovat keskeisessä osassa, jos halutaan luoda työympäristö, jossa voi keskittyä asioiden loppuun saamiseen niiden aloittamisen sijaan. Aloittaminen on aina kustannus ja vasta loppuun saaminen luo jotain arvokasta.

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 5.11.2020 klo 10:00 – 11:30 ( voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin)

Hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö (sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen).

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tuomas Mikkonen

Tuomas Mikkonen, KTM, on erittäin luova ja inspiroiva kouluttaja. Hänen energinen ja mutkaton esiintymistapansa pitää mielenkiinnon ja keskittymisen yllä koko koulutuksen ajan. Tuomas yhdistelee koulutuksissaan luento-osuuksia, työpajoja ja energisoivia pedagogisia pelejä maksimaalisen oppimisen varmistamiseksi.

Tuomaksella on ollut asiakkaita pienistä insinööripajoista kansainvälisiin huippubrändeihin ja hän on myös kouluttanut satoja yrittäjiä ja managereita. Niinpä Tuomaksella on ainutlaatuista ammattitaitoa ja näkemystä, jonka avulla hän voi vastata koulutettavien monipuolisiin tarpeisiin.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Herätti ajatuksia ja ideoita."

"Tärkeä aihe. Antaa uskoa siihen että voidaan vielä parantaa tekemisiämme."

"Käytännönläheistä. Sovellettavissa olevaa."

"Kouluttajalla hyvä ja selkeä tyyli puhua."

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Fokus kateissa, aika palasina? -koulutukseen
05.11.2020, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)