Hyvinvoivat ihmiset työyhteisössä tekevät sitoutuneesti ja tavoitteellisesti töitä. Hyvinvoivat työntekijät ovat parempia asiakastyössä ja toiminnan kehittämisessä. Työnantaja voi luoda puitteita työhyvinvoinnille, tarjota hyvää johtamista ja erilaisia keinoja tukeakseen työhyvinvoinnin kasvua ja kehitystä työyhteisössä, mutta lopulta jokainen on kuitenkin itse vastuussa siitä, miten näitä keinoja hyödyntää ja miten kantaa vastuuna omasta hyvinvoinnistaan.

Hyvinvoivassa työyhteisössä on turvallinen ilmapiiri, siellä sallitaan erilaisuus ja erilaiset mielipiteet ja vuorovaikutus on rakentavaa ja toista kunnioittavaa. Miten tällaista työyhteisöä edistetään? Mikä on esimiehen, mikä työntekijän vastuulla?


Kenelle

Webinaari on sinulle, joka janoat lisätä ammattitaitoasi jokaisessa vuorovaikutustilanteessa. Sinulle jos koet, ettei työyhteisösi tai esimiehesi arvosta ammatillista osaamistasi. Sinulle, joka haluat kasvattaa karismaasi ja vaikutusvaltaasi.


Hyödyt:
Lisäät työkalupakkiisi keinoja työhyvinvoinnin edistämiseen työyhteisössäsi ja pääset kiinni siihen, mikä työhyvinvoinnissa on sinun vastuullasi ja mikä ei.


Ohjelma:

 • Millainen on hyvinvoiva työyhteisö?
 • Jännitteitä vuorovaikutussuhteissa tulisi vähentää – miten se tehdään?
  • Mikä edistää, mikä rikkoo avointa vuorovaikutusta?
  • Näytämme aikuisilta, emme aina kuitenkaan käyttäydy kuin aikuiset – miten aikuiseen käyttäytymiseen ohjataan?
 • Mikä on esimiehen, mikä työntekijän vastuulla?
  • Esimerkkinä toimiminen
  • Miten toimitaan, jos omat keinot ei tuo toivottua tulosta
 • Hyvinvoivassa työyhteisössä kaikki voittavat

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 18.9.2018  klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Maritta Joki

Maritta Joki Mentoritas Oy, esimies- ja työyhteisövalmentaja, coach ja mentori.

Marittalla on vuosien kokemus esimies-, johto- ja henkilöstöalan tehtävistä ja projekteista. Hän on kouluttanut, mentoroinut ja valmentanut esimiehiä parempaan johtamiseen ja tiimityöhön, vuorovaikutuksen kehittämiseen, tuloksellisempaan henkilöstöjohtamiseen ja hr-asioiden hoitoon, yksilöiden ammatilliseen kehittymiseen, itsetuntemuksen ja itsensä johtamisen lisäämiseen ja työssä jaksamiseen sekä valmentanut tiimejä rakentavampaan vuorovaikutukseen.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvin selkeästi esitetty ja selvästi kouluttaja tiesi hyvin mistä puhui."

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.