Valitse sivu

Mitä tapahtuu, kun toiminnan keskiöön asetetaan oppija sekä ilmiö?

Muuttuvassa maailmassa myös opetuksen ja koulutuksen täytyy uudistua. 

 Ilmiökeskeinen oppiminen rikkoo perinteisiä oppiainerajoja ja asettaa toiminnan keskiöön oppijan sekä opiskeltavan ilmiön. Se tukee yhdessä tekemistä ja muuttaa samalla opettajan tai kouluttajan sekä oppijoiden perinteisiä rooleja.


Kenelle

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille opettajille ja kouluttajille, jotka haluavat perehtyä ilmiöopetukseen ja oppimiseen sekä saada konkreettisia työkaluja ilmiöopetuksen rakentamiseksi ja toteuttamiseksi. Koulutus sopii erittäin hyvin myös oppilaitosten esimiehille, kehittämisasiantuntijoille sekä opetuksen tukihenkilöstölle, joka haluaa syventää ilmiöopetuksen osaamistaan.


Tämän koulutuksen jälkeen

  • Tiedät mitä ilmiöopetus ja oppiminen on ja mitä niillä voi saavuttaa
  • Osaat soveltaa ilmiöopetuksen suunnittelun työkaluja
  • Olet lähtenyt suunnittelemaan omaa ilmiökeskeistä opetustilannettasi
  • Olet saanut varmuutta ilmiöopetuksen suunnitteluun ja toteutukseen!

Ohjelma

Ilmiöopetuksen äärellä, mistä oikein on kyse? 

Malleja ilmiöopetuksen toteutukseen

  • tutkiva oppiminen
  • projektioppiminen
  • ongelmalähtöinen oppiminen
  • kevyempiä toteutusesimerkkejä

Opettajan ja oppijan roolit ilmiöopetuksen toteutuksessa

Käytännön toteutuksessa huomioitavia seikkoja

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 20.9.2017  klo 14.00 – 15.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Anniina Hukari ja Johanna Naukkarinen

Koulutuspäivän valmentajina toimivat Anniina Hukari ja Johanna Naukkarinen, Taito Training. 

Anniina on työotteeltaan innostava ja mukaansatempaava. Hän haastaa osallistujat positiivisesti kehittämään itseään opettajana ja kouluttajana. Anniinalla on yli 16 vuoden kokemus ihmisten kouluttamisesta, valmentamisesta ja ohjaamisesta. Hän on tehnyt laaja-alaisesti yhteistyötä niin teollisuuden, oppilaitosten, järjestöjen kuin kuntaorganisaatioidenkin kanssa. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri ja business coach, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Johanna on analyyttinen, mutta käytännönläheinen kehittäjä, joka innostuu uusista haasteista ja uudenlaisista tavoista toimia. Hän on myös pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu tekniikan tohtori. Kouluttajana Johannalle on tärkeää, että osallistujat saavat mukaansa sekä hitaammin sulavaa teoreettista tietoa, että heti soveltamiskelpoisia käytännön ideoita. Johanna on kouluttanut opettajia, kouluttajia ja asiantuntijoita yli 20 vuoden ajan useissa eri yliopistoissa ja muissa organisaatioissa. Johannalla on mm. kokemusta useamman Tekniikan alan oppilaitoksen opettajakoulutuksesta vastaamisesta.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.