Kun opit tekemään kassavirtatulosta, teet myös “oikeata” tulosta!

Tulevaisuus on turvattu vain, jos kassavirtatulos on riittävä! Mikä on kassavirtatulos ja mihin sitä tarvitaan? Miten se saadaan riittävälle tasolle?

Kassavirtatulos palvelee parhaiten johtamista, seurantaa ja toiminnan ohjausta. Se on myös tarkin ja toimivin kannustinjärjestelmien perusta.


Kenelle

Yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin johtajat ja heitä tukevat talousammattilaiset eli esimerkiksi yrittäjät, toimitus- ja toiminnanjohtajat, talouspäälliköt ja kirjanpitäjät.


Ohjelma

  • Mikä on kassavirtatulos ja miten se lasketaan?
  • Mihin kassavirtatulosta tarvitaan?
  • Kassavirtatulos johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tukena
  • Kassavirtatulosodotusten jakaminen kustannuspaikoille sekä odotusten toteutumisten seuranta
  • Kassavirtatuloslaskennan avulla voit johtaa ja seurata monimutkaistakin konsernia ilman työläitä konsolidointeja!
  • Kassavirtatulospohjaiset kannustinjärjestelmät

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 25.9.2019 klo 10.00 – 11.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Riku Lehtinen

Webinaarin kouiluttajana on LJK Riku Lehtinen. Hän on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti erityisalueenaan talousmallinnus jo vuodesta 1976 lähtien. Pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja Strategic Accounting Finland Oy:ssa. Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Kun Unique Homen keittiökalusteyrittäjät Tomi Salminen ja Annina Avoranta-Salminen aloittivat Riku Lehtisen kassavirtatulostyökalujen kanssa, joutuivat he pohtimaan, tekevätkö he oikeita asioita. Eivät täysin."

"Mihin lihanjalostamo Veljekset Mattila tarvitsee monimutkaiselta kuulostavaa kassavirtatulokseen pohjaavaa talousestimointia? Ihan mihin tahansa asiaan, johon liittyy numeroita ja joka sinun yrittäjänä täytyisi tietää, yrityksen omistaja Essi Sivula kertoo."

"Meillä kassavirtatuloslaskelmat ovat yksi osa yhtiön taloudenpitoa, jolla pystytään katsomaan vähän normaalia pidemmälle. Omistajakunnille on tärkeää huoltovarmuuskriittisen toiminnan jatkuvuus sekä se, että pystymme hallitsemaan myös taloudelliset riskit, summaa Turun Seudun Vesi Oy:n toimitusjohtaja Aki Artimo."

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.