Kohti tulevaisuutta systemaattisella valmistautumisella ja toiminnalla

Korona on muuttanut yritysten pelikentän äkkiä ja täysin. Selvää kuvaa ei ole, milloin kriisi on ohi ja millainen maailma on kriisin jälkeen. Monien yritysten toiminta on kärsinyt kriisistä ja tietysti on myös niitä, jotka ovat kriisistä hyötyneet.

Tässä webinaarissa käymme läpi erilaisia kriisiin liittyviä skenaarioita ja teemme laskelmia, kuinka ne vaikuttavat yrityksen talouteen ja toimintaan. Lisäksi webinaarissa pohditaan eri vaihtoehtoja yrityksen kriisin aikaiseen selviämiseen ja valmistautumiseen kriisin jälkeiseen aikaan.


Kenelle

Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka vastaavat pk-yrityksen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Olit sitten yksinyrittäjä tai muutamia kymmeniä henkilöitä työllistävän yrityksen johtajistoa, tämä webinaari avaa ajatuksia ja suuntaa katseen kohti tulevaisuutta.


Hyöty osallistujalle

Kriisin ensishokki on ohitettu ja nyt on hyvä aika vetää henkeä ja suunnata kohti tulevaa. Webinaarissa nostetaan katse varpaista kohti horisonttia. Yksikin uusi idea kriisistä selviämisestä voi olla se ratkaiseva.

Webinaari antaa eväät kriisistä selviytymisen systemaattiseen suunnitteluun ja suunnitelmien toteuttamiseen.


Ohjelma

Kriisi mullistaa – ei paluuta entiseen

  • Luova tuho – Bisneksiä kuolee ja uusia syntyy

Kriisi luo uutta, jotkut menestyvät kriisin aikana – pääsetkö mukaan?

  • Eri skenaarioita kriisistä ja siitä selviämiseen

Neljä eri polkua läpi kriisin

  • Strategia valinta

Kehityssuunnitelma

  • Ohjeita, vinkkejä, malleja, esimerkkejä

Miten tästä eteenpäin

  • Älä jää yksin

Aikaa kysymyksille


Miten webinaariin osallistutaan?

Voit osallistua webinaarikoulutukseen internetyhteyden välityksellä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumiseen et tarvitse mitään maksullisia ohjelmistoja. Äänentoistoa varten laitteessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet. Mikrofonia tai videokameraa et tarvitse.

Toimitamme sinulle tarkemmat lisäohjeet ilmoittautumisen jälkeen ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin osallistumista koskeviin kysymyksiisi.


Ajankohta: 18.8.2020 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Pekka Hirvonen

Kouluttajana toimii Jalostin Oy:stä Pekka Hirvonen, tuotantotekniikan DI, ammatillinen opettaja (AmO), joka on suorittanut myös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (JYET). Pekalla on 20 vuoden työkokemus sisältäen teollisuuden tuote-, toiminnan- ja laadunkehitystehtäviä ja hän on toiminut yrittäjänä kuudetta vuotta. Pekan erityisosaamisalueita ovat yrityksen johtaminen, Lean, Six Sigma, tuotteiden valmistettavuus, tuotantomenetelmät sekä tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus.

Pekan koulutuksissa asioita katsotaan aina käytännön näkökulmasta. Pekka puhuu asioista, joita itse on tekemässä teollisuuden, terveydenhuollon ja palvelualojen asiakkaidemme kanssa.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvä rauhallinen tahti, paljon esimerkkejä todellisesta elämästä."

"Tosi selkeä paketti, mielenkiintoinen ja mukavasti esimerkkejä, ei liikaa."

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Läpi koronakriisin – yrityksen selviytymisstrategia -koulutukseen
18.08.2020, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)