Valitse sivu

Mitkä kompetenssit tukevat leania toimintatapaa? Tunnista ja kehitä!

Moni organisaatio on siirtynyt tai siirtymässä leaniin toimintatapaan. Pelkkä uusien lean-työkalujen käyttöönotto ei yksinään riitä, sillä todellinen muutos tapahtuu vasta käyttäytymistä muuttamalla. On siis tärkeää tunnistaa uudessa toimintatavassa hyödylliset kompetenssit ja tukea niitä. Organisaatiossa jo toimivien henkilöiden kriittisiä kompetensseja voi kehittää ja tulevissa rekrytoinneissakin kannattaa huomioida näiden kompetenssien tunnistaminen.


Kenelle

Kaikkien organisaatioiden tai eri yksiköiden johtotehtävissä toimiville sekä muuten toiminnan ja/tai henkilöstön kehittämisestä vastaaville henkilöille.


Tämän koulutuksen hyödyt

 • Kuulet lean-asiantuntijoiden näkemyksen leanin toiminnan kriittisimmistä kompetensseista
 • Saat vinkkejä näiden kompetenssien kehittämiseksi
 • Kuulet miten näitä kompetensseja voi arvioida
 • Tiedät miten saat selville organisaatiosi tämänhetkisen valmiuden lean-ajattelun mukaiseen toimintaan
 • Saat eväitä leanin toimintatavan eteenpäinviemiseksi organisaatiossasi

Ohjelma

 • Leanin toiminnan periaatteet
 • Mitä on kompetenssi?
 • Miten kompetensseja arvioidaan?
 • Leanin toiminnan tärkeimmät kompetenssit
 • Miten näitä kompetensseja voi tukea ja kehittää?
 • Kohti leania toimintatapaa

Ajankohta: 25.9.2017 klo 13.00 – 14.30 (voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Webinaarin hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Mira Kivistö

KTM, Pol.kand. Mira Kivistö ConTe Oy:stä on kokenut toiminnan ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa organisaatioita hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Mira on toiminut arvioijana Suomen Laatupalkintokilpailussa ja Suomen Innovaatiokilpailussa. Hänellä on kokemusta sekä ulkoisena (esim. Aalto yliopiston Nanofab) että sisäisenä (mm. Finnair) kehittäjänä toimimisesta.

Mira tekee myös kompetenssipohjaisia henkilöarviointeja henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointeihin liittyen. Hän on yhdessä lean-asiantuntijoiden kanssa luonut leanin toiminnan geneerisen kompetenssimallin. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

 

 


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.