Sudenkuoppatie vs. parempi toimintamalli!

Vältä selkeällä kolmivaiheisella ratkaisumallilla tilanteet, joissa ongelma pahenee ja voit pahimmassa tapauksessa joutua itsekin työsuojelurikoksesta syytetyksi.

Jos esimies ei puutu kiusaamiseen, syyllistyy hän lain mukaan itsekin työsuojelurikokseen. Jos esimies puuttuu kiusaamiseen väärällä tavalla, ongelma muuttuu vain pahemmaksi. Kun tilanne tulee yllättäen vastaan, on myöhäistä ruveta opettelemaan ensireagoinnin aakkosia.

Opettele selkeä kolmivaiheinen malli, jonka avulla suojelet kiusattua ja itseäsi sekä koko työyhteisöä.


Kenelle

Tämä webinaarikoulutus soveltuu kaikille esimiehille ja on erityisen tärkeää osaamista henkilöstöjohdolle.


Hyödyt

Voit pelastaa koko oman urasi ja työyhteisön hyvinvoinnin.

Webinaarin jälkeen saat käyttöösi tallenteen ja koulutusmateriaalin sekä pdf-muotoisen oppaan, miten toimia kiusaamistilanteissa.

Asian arkaluonteisuuden vuoksi voit osallistua webinaariin täysin anonyymisti. Kouluttajan tieto-osuuksien lisäksi käytämme osallistavia poll-vaihtoehtokysymyksiä ja sinulla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida anonyymisti chatissa. Voit halutessasi katsoa webinaarikoulutuksen myös ilman, että osallistut muutoin kuin kuuntelemalla.


Ohjelma

Miten toimia esimiehenä, kun saat tiedon kiusaamisesta?

Kiusaamisen tunnusmerkit

Kiusaamisen vaikutukset ja kustannukset

  • kiusatulle,
  • työyhteisölle ja
  • esimiehelle

Kolmivaiheinen ratkaisumalli:

  • tiedon vastaanotto,
  • tilanneanalyysi ja
  • tilanteen ratkaisu.

Sudenkuopat ja onnistumisen tie

  • Sudenkuoppatie
  • Se parempi toimintamalli

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 23.9.2019 klo 10:00 – 11:30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Bonus: Pikaopas kiusaajalta pelastamiseen -opas

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Toni Hinkka

Toimitusjohtaja, johtamisaktivisti Toni Hinkka on Suomen tunnetuin ja arvostetuin johtamisen ammattimentori ja vaikuttamisen taidon kouluttaja.

Toni on auttanut ratkaisemaan kymmeniä vakavia kiusaamiskeissejä ilman, että niitä on reposteltu julkisuudessa. Hän on kirjoittanut suositun selviytymisoppaana pidetyn kirjan Selviydy Narsistista (Ketterät Kirjat, 2016).


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

Toni kertoo: Olen toteuttanut koulutuksia tästä aiheesta erinomaisin palauttein: ”uran ja hengen pelastava”. Saan myös vähän väliä ”fanimeiliä” ihmisiltä, joita tekstini ovat auttaneet. Erityisesti kehutaan sitä, että ”kirjoituksiini on helposti samaistua, kun eivät ole psyko- tai lakijargonia ihmisiltä, jotka eivät ole asiaa itse koskaan kokeneet”.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.