Muutosjohtaminen on tämän päivän tarpeellinen johtamistaito!

Tässä webinaarikoulutuksessa käsitellään lähes jokaiselle esimiehelle tuttuja työelämään liittyviä tilanteita, joissa jotain on muuttumassa tai jotain pitää muuttaa.

Sen lisäksi, että esimiehenä johtaa muutoksia ja muutostilanteita, joutuu myös itse sopeutumaan muutoksiin. Siksi myös omalle muutoksen käsittelylle pitäisi antaa aikaa. On helpompaa ja uskottavampaa seisoa joukkojensa edessä silloin, kun on itse sinut muutostilanteen kanssa. Silloin on helpompi myös ymmärtää ihmisten erilaiset reaktiot muutoksiin ja tukea heitä tarvittaessa.

Myös muutoksen vastustajia tulisi kohdata oikein valmentavan johtamisen keinoin parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi.


Kenelle

Johtajille, esimiehille, tiimin vetäjille ja henkilöstöhallinnon ammattilaisille, joiden työhön kuuluu esimiestyön tukeminen ja kehittäminen.


Tämän webinaarin hyödyt

Lisäät muutosjohtamisen kompetenssia ja saat selkeitä keinoja toimia muutosten johtajana.


Ohjelma

Muutos on arkipäivää

  • Miten minä suhtaudun muutoksiin?
  • Muutosvastarinta on luonnollista
  • Mistä siinä on kysymys?

Miten muutosvastarintaan kannattaa suhtautua

  • Miten muutosvastarintaa vähennetään?

Mikä estää, mikä edistää avointa vuorovaikutusta?

  • Esimerkkejä ja vinkkejä esimiehelle

Puuttuminen sabotointiin valmentavan johtamisen keinoin

  • Luottamus ja turvallisuus – miten lisätään?

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 13.6.2019 klo 10.00 – 11.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Minna Linna

Valmentajana toimii Minna Linna, Mentoritas Oy. Minna työskentelee johtoryhmien, esimiesten ja työyhteisöjen kehittämisen parissa. Hänellä on vuosien kokemus valmentamisesta, asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisestä ja monipuolista osaamista johtoryhmä- ja esimiestyöstä. Lisäksi hänellä on vahva kokemus viestinnän strategisista ja operatiivista työtehtävistä.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.