Valitse sivu

Outplacement ja muutosturva irtisanomistilanteessa

Vuoden 2017 alusta voimaan tullut muutosturvauudistus velvoittaa työnantajia tietyin ehdoin järjestämään uudelleensijoitusvalmennusta tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille.

Muutosturva edellyttää työnantajia myös sisällyttämään henkilöstö- ja koulutussuunnitelmaan ne periaatteet, joiden mukaisesti työnantaja hankkii uudelleensijoituspalvelua, vaikka ei YT:tä olisi tiedossa.

Työnantajan on huolehdittava riittävästä muutosturvatiedosta, joten jokaisen esimiehen on tiedettävä, mitkä ovat työnantajan velvoitteet muutosturvatilanteessa ja miten niitä voi toteuttaa rakentavasti ja tehokkaasti.


Kenelle

Esimiehille ja HR-asioista vastaaville henkilöille,  jotka työskentelevät säännöllisesti vähintään 30 työntekijää työllistävän työnantajan palveluksessa.


Tämän koulutuksen hyödyt

Tämä webinaari antaa kattavan tietopaketin Muutosturvan sisällöstä ja työnantajavelvoitteista.

Lisäksi osallistujat saavat käytännön eväitä suunnitella yrityksen outplacement-ohjelmaa, miettiä minkälaista ja minkä arvoista valmennusta ja koulutusta yritys tarjoaa sekä miten muutosturvan edellyttämät asiat kirjataan työnantajan pakollisiin henkilöstösuunnitelmiin.


Ohjelma

Muutosturvan sisältö lyhyesti

Muutosturvan toimintamalli

Muutosturva työnantajan kannalta

  • Velvollisuudet

Työnantajan kustantama valmennus tai koulutus

  • Minkälaista palvelua tarjotaan
  • Palvelun sisältö
  • Palvelun hinta

Henkilöstö- ja koulutussuunnitelma

  • Muutosturvan vaikutukset työnantajan pakollisiin henkilöstösuunnitelmiin

Työnantajan järjestämä työterveyshuolto

  • Muutosturvan edellyttämät palvelut

Tukea urasuunnitteluun

  • Irtisanotuille henkilöille
  • Työnantajan palveluksessa jatkavalle henkilöstölle
  • Työhyvinvointi ja jaksaminen

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 31.8.2017  klo 13.00 – 14.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 177 eruroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään webinaarin, koulutusmateriaalin ja tallenteen


Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Kirsi Pärssinen

Kirsi Pärssinen on espoolainen yrittäjä. Kirsi toimii vuokrahenkilöstöpäällikkönä ja uudelleensijoituskonsulttina.

HR-päällikön tehtävissä hän mm. auttaa ja tukee esimiehiä kaikissa henkilöstöasioissa rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.

Kirsi on myös kokenut uudelleensijoituskonsultti, jonka ydinosaamista on muutosturvan edellyttämät outplacement-tukitoimet lähteville työntekijöille sekä organisaatioon jäävien esimiesten ja muun henkilöstön valmennus. Outplacement-palvelun tarjoajana Kirsi on työskennellyt 10 vuotta.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.