Varmista organisaatiosi kilpailukyky ja elinvoimaisuus ottamalla tuloksellinen vastuullisuusviestintä haltuun nyt eikä myöhemmin.

Kestävyysraportointi, ESG, CRSD, ESRS… Liiketoiminta on muutenkin haasteellista, miksi tämä vastuullisuusasia nyt piti tähän vielä lykätä? Ja mehän ollaan niin pieni yritys, että eihän tämä meitä koske! Vai koskeeko sittenkin? 

Varmista organisaatiosi kilpailukyky ja elinvoimaisuus ottamalla tuloksellinen vastuullisuusviestintä haltuun nyt eikä myöhemmin. Vaikka muuttuva regulaatio ja EU-dirketiivit eivät koskekaan vielä pk-yrityksiä suoraan, lähes jokainen yritys on jonkin isomman yrityksen hankintaketjun osa – ja tätä kautta riippuvainen edelleen myös ketjun kautta tulevista tilauksista.


Kenelle

Webinaari on suunnattu pk-yritysten markkinoinnista ja viestinnästä vastaaville sekä niille, joiden tehtävänä on päättää yrityksen liiketoimintastrategiasta.


Hyödyt

Linjoille kannattaa tulla, jos vastuullisuuteen liittyvä jargon kyllästyttää ja toisaalta on velä epäselvää, miten tämä kaikki liittyy tulokselliseen liiketoimintaan sekä yrityksen kilpailukyvyn varmistamiseen. Lupaamme olla selkokielisiä, konkreettisia sekä antaa käytännössä hyödynnettävää tietoa.


Sisältö

 • Tämän hetken tärkeimmät vastuullisuusfaktat (pienessä) pähkinänkuoressa
  • Miksi tämä aihe nousee ja miksi juuri nyt?
  • Regulaatio, viherväittämädirektiivi ja muut…
 • Pakosta potentiaaliin -näkökulma vastuullisuuteen
  • Kun kannattavuus kohtaa vastuullisuuden – vastuullisuustekojen vaikutus kilpailukykyyn
  • Sidosryhmäymmärrys onnistumisen kivijalkana
  • Käytännön esimerkkejä
 • Älä kompastu vääriin väittämiin!
  • Mitä voit ja mitä et voi sanoa vastuullisuuden nimissä?
 • Teoista sanoiksi
  • Miten sitten vastuullisuusteoista kannattaa viestiä?
  • Miten olla uskottavasti ja tuloksellisesti vastuullinen?
  • Keissejä meiltä ja maailmalta
 • Seuraavat stepit ja kotiinviemiset

Bonus

Kaikille osallistujille lähetetään webinaarin jälkeen “Vastuullisuuden ABC markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijalle” -materiaali


Ajankohta: 24.4.2024 klo 13.00 – 14.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta: 247 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 2 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 227 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa, 197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.

Laskutus tapahtuu, kun koulutuksen toteutuminen varmistuu.


Peruutusehdot:
Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutuksen alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Marika Siniaalto ja Suvi Johansson

Pakosta potentiaaliksi – vastuullisuusviestinnällä kilpailukykyä (90 min)

Kouluttajina toimivat vastuullisuusmarkkinointitoimisto Susta Partnersin perustajat Suvi Johansson ja Marika Siniaalto. Heillä molemmilla on vankka liiketoiminnan kehittämisen, muutosjohtamisen sekä markkinointiviestinnän tausta eri organisaatioissa. Sekä Suvi että Marika ovat molemmat syväsukeltaneet vastuullisuusteemoihin ja auttaneet asiakkaitaan löytämään ne olennaiset asiat, joista on aidosti käytännön hyötyä.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

“Olipa todella virkistävä ja käytännönläheinen tuo teidän koulutus. Yleensä näissä vastuullisuuteen liittyvissä koulutuksissa käydään läpi vaan sitä sääntelyä.”

“Ihan sairaan mielenkiintoinen tää aamun webinaari. Mä täällä kynä sauhuten teen muistiinpanoja.”

“Oli kiinnostavaa asiaa ja kivasti mun mielestä teoriaa ja käytäntöä, monta kertaa olis tehny mieli osallistua keskusteluun”

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Pakosta potentiaaliksi – vastuullisuusviestinnällä kilpailukykyä (90 min) -koulutukseen
24.04.2024, klo 13:00 - 14:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!

"*" näyttää pakolliset kentät