Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja yrityksen digiloikan aikaansaamiseksi, sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja eteenpäin viemiseen.

Digitalisaatio on aikakautemme ja myös työelämämme suurin ilmiö, joka koskee aivan jokaista yritystä, organisaatiota ja siellä työskentelevää ihmistä. Toimintoja ja palveluita sähköistetään kaasu pohjassa ja tämä muuttaa yrityksien toimintatapoja ennen näkemättömällä vauhdilla. Vauhti tulee kiihtymään. Digitalisaatio antaa uusia toimintamahdollisuuksia jokaiselle kehityksen kaarelle mukaan hyppäävälle organisaatiolle. Työn organisointi ja yleinen viestintä helpottuvat ja palveluita voidaan tarjota aivan uudella tavalla. Kokonaan uusia palveluita syntyy tämän kehityksen vuoksi.

Digitalisaatiosta usein puhutaan otsa rypyssä, vaikka tämä vääjäämätön maailmamme mullistaja tulee sen sijaan ottaa innoissaan vastaan. Pitää siis ottaa inhimillinen näkökulma huomioon, koska ihmiset tämän kaiken mahdollistavat, jos heidät vain rekrytoidaan ajoissa avustajiksi, eikä peloissaan lakkoilemaan, kuin hetki ennen hyppyä tuntemattomaan. Ennuste kun on, että työpaikat tulevat rajusti muuttumaan digitalisaation kautta, sillä koneitten kannattaa tehdä yhä enemmän sellaista, jossa ne ovat parempia kuin ihmiset. Näin työelämästä tulee osin koneellistettua ja toiselta osin inhimillisempää. Työntekijän energia jää vaikkapa siihen tärkeimpään, asiakkaan kohtaamiseen, kunhan vain panostukset kohdistetaan oikeisiin asioihin.

Voitte olla vasta aluillaan digiasioissa tai jo hyvän matkaa aikaanne edellä. Pitää vain ymmärtää, että niin ovat kilpailijatkin, elleivät menneet jo ohi! Olisiko aika ottaa digiohjat ja tulevat hyödyt omiin käsiin?


Kenelle 

Johtajille, esimiehille, tiiminvetäjille ja kaikille työtä tuottavammaksi modernisoiville kehittäjille. Uusia ajatuksia kaipaaville, joille nykyinen meininki aiheuttaa pohdintaa, tai ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Webinaarista saat

  • Tiedot, kuinka tutustua oman yrityksen digikulttuuriin ja selvittää sen tarpeet.
  • Miten saada ihmiset kokemaan digikehitys tarpeelliseksi.
  • Mitä digikehityksestä tulee huomioida ja miten siitä voi tulla haluttua ja toimivaa.
  • Kuinka työntekijöistä tulee hyvän fiiliksen sitoutuneita digikehittäjiä.

 Ohjelma

  • Miten digikulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään.
  • Miksi ihmistä tarvitsee ymmärtää, kun työtä digitalisoidaan.
  • Miten digikehitystä tulee tehdä, jotta hyödyt saadaan haltuun.
  • Mikä on ratkaisevaa, kun ihmisiä rekrytoidaan mukaan.
  • Vinkkejä hyvän oikeanlaisen digi-ilmapiirin luomiseen, sekä pahimmat sudenkuopat

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 6.5.2020 klo 13.00-14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäetuhinta: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Antti Nevalainen

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 25 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Kiitetty kouluttaja ja Menestyvä johtaja -kilpailussakin palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla  olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Kokemus huokuu. Vangitseva puhuja"

"Hyvä ulosanti, mukava kuunnella."

(4.9)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Palveluliiketoiminnan digiloikka -koulutukseen
06.05.2020, klo 13:00 - 14:30

 
Hlö(ä)