Kuvankäsittelyn perusteet viestinnän työkaluna

Photoshopin käytön aloitus voi olla usein hämmentävää lukuisien ominaisuuksien takia. Yksinkertaistenkin kuvakorjausten tekeminen voi tuntua raskaalta opetteluprosessilta. Haasteita syntyy varsinkin silloin, kun yritykselle halutaan tuottaa omannäköistä viestintää mm. sosiaalisen median kanaviin yhdistämällä erilaisia visuaalisia elementtejä.

Photoshopin alkeet  -webinaarissa käydään läpi Adobe Photoshop-ohjelmiston perusominaisuuksia liittyen kuvamateriaalin käsittelyyn ja hyödyntämiseen eri kanavissa.


Kenelle

Webinaari on suunnattu yrityksen viestinnästä vastaaville henkilöille sekä muille Photoshopin käytöstä kiinnostuneille.


Hyödyt

Tämä webinaarikoulutus auttaa sisäistämään ohjelmiston toimintaperiaatteita, termejä ja keskeisimpiä työkaluja, joita markkinoinnissa ja kuvankäsittelyssä tarvitaan.

Photoshopin alkeet antaa mahdollisuudet kehittyä monipuoliseksi ohjelmiston käyttäjäksi ja laajentamaan osaamisalueita visuaalisen työskentelyn maailmassa. Webinaari myös madaltaa kynnystä lähteä syventämään osaamista muihin Adoben ohjelmistoihin.


Ohjelma

  • Miksi Photoshop?
  • Ensikatsaus käyttöliittymään
  • Tärkeimmät työkalut
  • Kuinka tehdään kuva sosiaaliseen mediaan
  • Aikaa kysymyksille ja toiveille

Ajankohta: 31.8.2021 klo 10:00 – 11:30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta: 177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Tuomas Välimaa

Tuomas Välimaa on toiminut viisi vuotta Encore Digital Marketing Oy:n Art Directorina ja videotuottajana. Kokemusta löytyy Photoshopin käytöstä jo 15 vuoden ajalta.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Esitys oli selkeä ja helposti seurattava. Sopi hyvin webinaariin, kun vielä omille kysymyksillekin jätettiin vähän aikaa." - Tietopalvelusuunnittelija

"Ammattilainen, joten tietää mistä puhuu." - Viestintäasiantuntija

"Tärkeimmät tiedot, mitä tarvitsee usein työssä." - Toimistosihteeri

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Photoshopin alkeet -koulutukseen
31.08.2021, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)

Suositun webinaarikoulutuksen uusinta!