Valitse sivu

Parhaat vinkit onnistuneen projektin läpivientiin

Webinaarin tavoitteena on selvittää projektinhallinnan perusasiat projektiin osallistuville ammattilaisille. Webinaarissa käydään läpi projektinhallinnan osa-alueet ja niihin liittyviä parhaita käytäntöjä.

Suurin osa projekteista epäonnistuu, kun kriteereinä ovat kustannukset, aikataulu, sisältö tai hyödyt. Epäonnistumisen syynä on lähes poikkeuksetta puutteellinen projektiosaaminen.  Webinaarissa kerrotaan millä keinoilla projekti saadaan paremmin onnistumaan.

Oppeja projektin sidosryhmille. Ei riitä, että projektipäällikkö hallitsee projektinhallinnan käytännöt. Projektin onnistumisen kannalta on merkittävää, että myös projektiryhmä, ohjausryhmä ja muut sidosryhmät tuntevat projektinhallinnan perusasiat.


Hyöty osallistujalle

  • Perustiedot projektinhallinnasta
  • Ymmärrystä siihen, miksi niin monet projektit epäonnistuvat, ja miten projektit saadaan onnistumaan paremmalla suunnittelulla ja projektinhallinnalla
  • Valmiuksia ammattimaiseen projektityöskentelyyn

Kenelle

Projektipäälliköiden lisäksi webinaari on tarkoitettu ohjaus- ja projektiryhmän jäsenille sekä organisaation talous-, myynti-, HR henkilöille ja muille projektin sidosryhmille.


Ohjelma

  • Peruskäsitteet
  • Projektin suunnittelu
  • Projektin toteutus ja seuranta
  • Projektin lopetus
  • Vinkit onnistuneen projektin läpivientiin
  • Aikaa kysymyksille

Ajankohta: 28.3.2019 klo 13.00 – 14.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Hannu Blomqvist

Kouluttajana toimii Hannu Blomqvist, hankejohtaja, Codemen Oy. Hannulla on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä monitoimittajaprojekteja, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta.

Hänellä on kokemusta hyvinkin eri tyyppisistä projekteista eri toimialoilta, mm. ICT-, telecom-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja menetelmänkehitysprojekteista. Hänellä on kokemusta sekä yksityis- ja julkishallinnon projekteista. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hänellä on PMI:n myöntämä projektinhallinnan PMP® –sertifikaatti ja Scrum Master sertifikaatti.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.