Oletko valmis digiajan työkulttuuriin? Osaatko johtaa itseäsi? Tiedätkö miten tukea muita itseohjautuvuudessa?

Self-leadership – itsensä johtaminen – on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista nyt ja tulevaisuudessa.  Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä paremmin voit johtaa itseäsi kohti tavoitteita. Webinaarista saat tietoa ja vinkkejä digiajan työkulttuurissa menestymiseksi.

Työkulttuurit muuttuvat yhä itseohjautuvampaan suuntaan ja joissain organisaatioissa ei ole enää esimiehiä lainkaan. Tällöin vastuu toiminnan johtamisesta on yhä enemmän jokaisella itsellään; itseään ja omaa toimintaansa pitää kyetä johtamaan. Tämä vaatii paitsi itsetuntemusta, niin myös tiettyjä kompetensseja. Webinaarissa saat käyttöösi uuden ja ainutlaatuisen itseohjautuvuuden kompetenssimallin.


Kenelle

Kaikille itsensä johtamisesta ja itseohjautuvuudesta kiinnostuneille sekä etätyötä tekeville. Sopii erityisen hyvin esimiehille, johtoasemassa oleville sekä itseohjautuvissa organisaatioissa työskenteleville. Myös HR:n edustajien on hyödyllistä osallistua, sillä henkilöstökäytännöt luovat puitteet itseohjautuvuudelle ja itsensä johtamiselle.


Tämän koulutuksen hyödyt

  • Menestyt digiajan työkulttuurissa
  • Opit johtamaan itseäsi (ja muita) paremmin
  • Saat uuden itseohjautuvuuden kompetenssimallin käyttöösi
  • Opit miten näitä kompetensseja mitataan ja kehitetään
  • Opit rakentamaan ja tukemaan itseohjautuvaa organisaatiota

Ohjelma

  • Self-leadership – digiajan tärkein työelämätaito
  • Miten johtaa itseään ”oikein”?
  • Mitä kompetensseja itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus vaatii?
  • Itseohjautuva organisaatio – digiajan menestyjä

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 7.5.2020 klo 10.00 -11.30 (webinaarin voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Mira Kivistö

KTM, Pol.kand. Mira Kivistö ConTe Oy:stä on kokenut toiminnan ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa ihmisiä ja organisaatioita hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään. Mira on tehnyt OmaPomo-verkkokurssin itsensä johtamisesta ja hän tekee myös kompetenssipohjaisia henkilöarviointeja ja erilaisia valmennuksia henkilöstön kehittämiseen liittyen. Hän on haastatellut itseohjautuvien organisaatioiden esimiehiä ja työntekijöitä ja laatinut näiden pohjalta itseohjautuvan organisaation kompetenssimallin.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Miralla on innostava ja konkreettinen tapa asioiden läpikäyntiin sekä paljon osaamista.”

”Selkeä ja helposti ymmärrettävä.”

”Kouluttajana Mira oli asiantunteva, mutkaton, ja tyyliltään pirteä.”

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Self-leadership – menesty digiajan työkulttuurissa -koulutukseen
07.05.2020, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)