Kirjassaan Tapahtuma on tilaisuus Helena kirjoittaa: ”Eläköön edelleen persoonalliset, rohkeat ja tunteita synnyttävät tapahtumat. Tavanomaiset joutavat tapahtumien taivaaseen!” – Mitä hän sillä tarkoittaa, selviää osallistumalla tähän webinaariin. Uusin kirja on lahja tapahtuma-alalle ja tämä webinaari käsittää uuden kirjan sisältöä. Osallistumalla tähän webinaarikoulutukseen saat kirjaan etukoodin.

Tässä webinaarissa saat käsityksen siitä, miten tapahtuma-ala ja tapahtumat ovat muuttuneet. Usein ajattelememme, että ennen oli paremmin, mutta oliko se niin? Webinaarissa määritellään voittava tapahtuma ja miten sellaisen voisi toteuttaa? Käsittelyssä on myös kirjaan nousseita uusia asioita, kuten osallistujan vastuista, ideoinnista, elämyksellisyydestä ja tunteiden mittaamisesta tapahtumissa sekä nimivalinnan tärkeydestä. Tiedätkö sinä puhutaanko isännistä ja emännistä vai kenties tapahtuma-avustajista? Tämäkin selviää webinaarissa.

Webinaarissa katsotaan tulevaisuuteen ja siihen mihin kannattaa panostaa tulevaisuuden tapahtumissa, joissa kaikki on kohdallaan.


Kenelle 

  • Kaikille tapahtumajärjestäjille, toimit sitten inhouse-tapahtumajärjestäjänä tai toimistossa.
  • Tapahtumatuottajalle ja –suunnittelijalle, projektipäällikölle
  • Myös kaikille heille, jotka työskentelevät tapahtumien parissa, markkinointi- tai markkinointiviestinnän, viestinnän tai HR- tehtävissä, esimerksiksi markkinointipäälliköt ja –assistentit, HR- ja viestintäpäällilöt sekä assistentit.
  • Sinulle, joka tahdot saada näkökulmaa ja ymmärrystä, mitä alalla on vuosien saatossa tapahtunut ja mihin panostaa tulevaisuudessa. 

Hyödyt 

Tästä webinaarista saat ideoita, miten suunnitella ja toteuttaa onnistuneita, vaikuttavia tapahtumia, jotka jäävät osallistujan mieleen. Saat käsityksen miten tapahtuma-ala ja työskentely tapahtumien parissa on muuttunut ajan saatossa. Hyvä on myös pysähtyä miettimään, miten suunnitella ja toteuttaa voittavia tapahtumia tulevaisuudessa.

  • Saat käsityksen miten ala sekä tapahtumien suunnittelu ja toteuttaminen on muuttunut
  • Saat ideoita millainen on voittavatapahtuma ja miten sellaisen voisi toteuttaa
  • Saat ideoita tunteiden synnyttämiseen ja merkitykseen taphtumissa
  • Saat tietoa tapahtumien ideoinnista, elämyksellisyydestä, nimivalinnasta ja sen antamasta lupauksesta
  • ”Saat käsityksen millainen on tapahtumien taivas ja ne tavalliset tapahtumat”
  • Tästä webinaarista saat ideoita myös asioihin, joihin kiinnittää erityinen huomio tulevaisuuden tapahtumissa, sillä tapahtuma on edelleen tilaisuus. 

Ohjelma 

Oliko ennen helpompaa tehdä töitä tapahtumien parissa?
Tässä osuudessa katsotaan muutaman vuoden taakse ja peilataan tapahtumien järjestämistä tähän päivään. Mietitään mitä etuja on tämän päivän tapahtumatyössä sekä toisaalta mietitään mikä on oleellisesti muuttunut ja muuttuu tulevaisuudessa tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamisen parissa, tapahtumissa.

Miten tehdään voittava tapahtuma?
Ensin tietenkin määritellään mitä tarkoitetaan voittavalla tapahtumalla ja sen jälkeen saat vinkkejä, miten suunnitellaan ja toteutetaan voittavatapahtuma. Tässä osuudessa puhutaan osallistujakokemuksesta, erilaistamisesta, tunteista sekä johtamisesta. Tuttuja asioita, mutta miten ne saisi hyötykäyttöön tapahtumien suunnitteluun ja läpivientiin?

Mistä aiemmin ei puhuttu
Tämä osuus webinaaria kattaa asioita, joista aiemmin ei ole puhuttu tai kenties kirjoitettu tapahtumien yhteydessä. Tässä osassa käsitelleään mm. osallistujan vastuuta, nimenvalintaa ja sen luomia lupauksia. Ideointia ja elämyksiä sekä siitä puhutaanko tapahtuma-avustajista vai isännistä ja emännistä.

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 5.4.2023 klo 13.00 – 14.30 
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Webinaarikoulutuksen hinta:
227 euroa / hlö (+ alv 24 %)
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk ajan koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta:
197 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kaksi osallistujaa,
177 euroa / hlö (+ alv 24 %), kun samasta organisaatiosta on kolme tai useampia osallistujia.


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua, veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Helena Wallo

Tapahtuma on tilaisuus (90 min)

Kouluttajana toimii Helena Wallo, joka on valittu tapahtuma-alan sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon 2019. Tämä webinaari on kertaluonteinen ja liittyy hänen täysin uudistamaansa kirjaan Tapahtuma on tilaisuus (6.laitos, ilmestyi joulukuussa 2022).


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvin tutkittu, eritelty ja esitetty sisältö. Ajankohtainen kokonaisuus. Helena Wallo selkeä, asiaan perehtynyt esiintyjä. Vakuuttavaa menoa."

"Tuli paljon ajatuksia, oli napakka ja selkeä esitys ja sisältö. Kouluttaja erinomaisen luonnollinen."

"Sain vahvistusta omille mielipiteilleni ja ajatuksilleni. Lisäksi tuli kivoja vinkkejä eri asioihin."

"Koulutus auttoi jäsentämään muuttuvaa tapahtumakenttää."

"Asiantunteva henkilö, joka osasi poimia hyviä ajatuksia jakoon meille muille tekijöille."

"Luonteva esiintyminen ja mukavasti eteenpäin soljuva koulutus. Asiantuntijuus."

(4.8)

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Tapahtuma on tilaisuus (90 min) -koulutukseen
05.04.2023, klo 13:00 - 14:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!

"*" näyttää pakolliset kentät