Valitse sivu

Mitä jokaisen tulisi tietää tapahtuman suunnittelusta? 

Jokaisen tapahtuman pitäisi olla osallistujalleen hyvä ja ainutlaatuinen kokemus, jonka muistaa vielä pitkään. Jotakin joka on arjen yläpuolelle nousemista ja antaa kokijalleen jotakin, mikä takaa että käynti ei ollut turha. Aika on niukka resurssi ja päivittäin arvuuttelemme mihin sen investoimme. Tapahtuman järjestäminen on yhä vaativampaa ja tämä webinaari avaa tapahtumajärjestämisen runsasta tehtäväkenttää. Puhutaan tapahtuman suunnittelusta, ei enää järjestämisestä, koska se ei enää riitä.

Hallitsetko sinä tapahtumien suunnittelun ja toteuttamisen niin, että osallistujat kokevat käynnin ja tapahtuman annin sellaiseksi, että osallistujat kokevat käytetyn ajan olleen hyödyllinen? Tai sellaiseksi että osallistuja haluaa saapua ensi kerralla uudestaan?

Tässä webinaarissa saat rahanarvoisia neuvoja ja käytännön opastusta siihen, miten suunnitellaan onnistunut tapahtuma myös osallistujan kannalta. Saat vinkkejä miten suunnitellaan tapahtuma jolla on vaikuttavuutta.


Webinaarissa käydään läpi tapahtumasuunnittelun perusteet.  Opit

 • Tapahtuman suunnittelun perusasiat – tavoitteista jälkimarkkinointiin
 • Tapahtuman suunnittelun koko elinkaaren tehtävät
 • Miten suunnitellaan tavoitteellinen tapahtuma
 • Miten huomioidaan kohderyhmät tapahtuman suunnittelussa
 • Miten laaditaan puhutteleva sisältö tapahtumalle
 • Mitä tarkoittaa tapahtuman johtaminen
 • Miten varmistat tapahtuman onnistumisen ja mittaat sitä

Kenelle

Webinaari on tarkoitettu tapahtuman järjestäjälle, henkilöille jotka oman työn ohessa järjestävät tapahtumia tai tilaisuuksia. Henkilöille, jotka ovat itseoppineita, mutta tahtovat kuulla ja varmistaa omaa osaamistaan. Webinaari sopii jokaiselle, joka on aloittelija ja vasta-alkaja tapahtumien järjestäjänä.

Webinaari sopii niin yritysten, liittojen, kuntien kuin kaupunkien tapahtumajärjestäjille. Sinulle, joka tahdot saada käsityksen tapahtumasuunnittelun perusasioista ja kokonaisuudesta, mikä siihen kuuluu.


Ohjelma

 • Tapahtuman koko kuva, mitä kaikkea kuuluu tapahtuman suunnitteluun
 • Tapahtuman suunnitteluprosessi ja tehtävät eri vaiheissa
 • Tavoitteet ja tapahtuman tarkoitus – miksi tapahtuma järjestetään?
 • Kohderyhmät mukaan tapahtuman suunnitteluun ja niiden huomioiminen
 • Tapahtuma on sisältö, miten rakennat onnistuneen sisällön tapahtumalle
 • Tapahtumaprojektin johtaminen ja onnistuneen tapahtuman varmistaminen

Aikaa kysymyksille


Ajankohta:  21.8.2018 klo 13.00 – 14.30  (webinaari on live, mutta voit katsoa myös tallenteena silloin kun sinulle sopii)

Koulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) /osallistuja (sisältää webinaaritallenteen ja sähköisen pdf-koulutusmateriaalin).

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Helena Wallo

Helena on toiminut suomalaisen Evento Awards ja Mesoaja kilpailujen  tuomaristossa sekä globaalin tapahtuma-alan kilpailun Eventexin sekä Baltic for Events tuomaristoissa. Hän on globaalin Bea World tapahtuman sekä – kilpailun Advisory Board jäsen vuonna 2018.

Helena Wallo on intohimoinen tapahtumien puolestapuhuja. Hän kouluttaa, luennoi ja konsultoi tapahtumien järjestämisestä. Hän on toiminut kouluttajana kymmenen vuotta. Helena on koulutukseltaan ekonomi, pedagogi sekä näyttötutkintomestari. Helena on toiminut markkinoinnin-, markkinointiviestinnän-, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, esimiehenä sekä johtoryhmissä vakuutus- sekä it-toimialoilla.

Kaikissa tehtävässään hän on hyödyntänyt tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää. Hän on suunnitellut ja järjestänyt tapahtumia itsenäisesti ’inhouse’, mutta myös yhdessä tapahtumatoimistojen kanssa. Helena on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus –kirjan, josta on ilmestynyt 5. uudistettu laitos sekä Isännyyden ihanuus oppaan, tapahtumien isännöimiseen.  Helena on toiminut suomalaisen Evento Awards ja Mesoaja kilpailujen tuomaristossa sekä globaalin tapahtuma-alan kilpailun Eventexin sekä Baltic for Events tuomaristoissa. Hän on globaalin Bea World tapahtuman sekä – kilpailun Advisory Board jäsen vuonna 2018. Koulutustapahtumien lisäksi hän toteuttaa keskimäärin yhden tapahtuman vuodessa säilyttäen konkreettisen tekemisen tapahtumien tuottamiseen.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

”Paljon asiaa ja hyvin jäsennelty."

"Sain paljon hyviä ideoita!"

"Rauhallinen, perusteellinen! Pidin!"

"Selkeä ja toi asiat esiin mielenkiintoisella tavalla."

"Tämä oli erinomainen ja hyödyllinen!"

"Todella tehokas!"

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.