Valitse sivu

Osaava tapahtumaisäntä tuottaa VIP-kokemuksen osallistujille 

Tässä webinaarissa saat käytännön vinkkejä onnistuneen tapahtuman isännöintiin sekä neuvoja, miten vältät yleisimmät sudenkuopat tilaisuuksissa.

Miten hyödynnät tapahtumat?

 • Hallitsetko sinä roolin asiakastilaisuuksien, messujen, seminaarien, matkojen, illallisten tai juhlien isäntänä tai emäntänä?
 • Saatko vieraasi tuntemaan olonsa tervetulleeksi?
 • Mistä syntyy tunnelma tapahtumassasi?
 • Miten onnistuu verkostoituminen tai small talk?

Tapahtumaisännät (engl. host, hostess) ovat tapahtuman tärkeimmässä roolissa

Jokaisen tapahtuman pitäisi olla VIP-kokemus osallistujalleen. Kokemus tuotetaan tapahtumaisäntien avulla.

Tässä webinaarissa saat rahanarvoisia neuvoja ja käytännön opastusta tapahtumaisännyyden monista hyödyntämättömistä mahdollisuuksista.


Kenelle

Webinaari on tarkoitettu tapahtuman järjestäjälle, suunnittelijalle, toteuttajille, myynti-, markkinointi- ja PR-henkilöstölle, asiakasvastuullisille, johtoryhmille, projektiryhmille, assistenteille ja sihteereille. Jokaiselle, jonka tulisi ymmärtää tapahtumaisäntien merkitys tapahtuman onnistumiselle ja haluaa viedä sanomaa eteenpäin omassa organisaatiossa. Webinaari sopii niin messuosaston henkilökunnalle kuin asiakastilaisuutta isännöiville.


Mitä saat

Tämän koulutuksen aikana opit, kuinka taitavalla isännöimisellä

 • vahvistetaan yrityksen brändiä
 • vaikutetaan positiivisesti ja pysyvästi tapahtuman kohderyhmään
 • edistetään tapahtuman tuloksellisuutta
 • luodaan aitoja kohtaamisia
 • saadaan vieraat viihtymään ja tulemaan toistekin
 • hyödynnetään tapahtuma loppuun saakka
 • aikaansaadaan vaikuttavia tapahtumia
 • vältetään karikatyyppejä, joita silloin tällöin tapahtumissa kohtaa

Helena kertoo: ”Viime webinaarissa tekemäni kyselyni mukaan:Tehtävää ei koeta tärkeäksi, vaikka asiasta puhutaan, sitoutumattomuus, ei hallita etikettiä ja toivotaan käytännön työkaluja tapahtumaisäntien kehittämiseksi”

Näitä asioita käsitellään webinaarissa, tule mukaan!”


Ohjelma

Isännyyden ihanuus – tilaisuudet ja tapahtumat

 • Brändi livenä tapahtumassa
 • Erilaiset tapahtumat tarvitsevat erilaisia isäntiä ja erimäärän
 • Tapahtuman tavoite isäntien työssä
 • Hyvän isännän tunnusmerkit
 • Small talk, pukeutuminen ja jälkityöt

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 25.9.2018 klo 10.00 – 11.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 197 euroa (+ alv 24 %) / hlö pitää sisällään live- ja webinaaritallenteen sekä koulutusmateriaalin.

Ryhmäalennukset: (osallistujat samasta organisaatiosta) kaksi henkilöä tai enemmän 177 euroa/hlö.


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Helena Wallo

Helena Wallo on intohimoinen tapahtumien puolestapuhuja. Hän kouluttaa, luennoi ja konsultoi tapahtumien järjestämisestä. Hän on toiminut kouluttajana kymmenen vuotta. Helena on koulutukseltaan ekonomi, pedagogi sekä näyttötutkintomestari. Helena on toiminut markkinoinnin-, markkinointiviestinnän-, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, esimiehenä sekä johtoryhmissä vakuutus- sekä it-toimialoilla. Kaikissa tehtävässään hän on hyödyntänyt tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää.

Kaikissa tehtävässään hän on hyödyntänyt tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää. Hän on suunnitellut ja järjestänyt tapahtumia itsenäisesti ’inhouse’, mutta myös yhdessä tapahtumatoimistojen kanssa. Helena on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus –kirjan, josta on ilmestynyt 5. uudistettu laitos sekä Isännyyden ihanuus oppaan, tapahtumien isännöimiseen.  Helena on toiminut suomalaisen Evento Awards ja Mesoaja kilpailujen tuomaristossa sekä globaalin tapahtuma-alan kilpailun Eventexin sekä Baltic for Events tuomaristoissa. Hän on globaalin Bea World tapahtuman sekä – kilpailun Advisory Board jäsen vuonna 2018. Koulutustapahtumien lisäksi hän toteuttaa keskimäärin yhden tapahtuman vuodessa säilyttäen konkreettisen tekemisen tapahtumien tuottamiseen.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvä lista käytettäväksi organisaation perehdytyksessä."

"Paljon asiaa ja hyvin jäsennelty!"

"Sain paljon hyviä ideoita!"

Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Tapahtumien ja tilaisuuksien taitava isännöinti -koulutukseen
25.09.2018, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)