Valitse sivu

Opi tehokkaassa webinaarissa hissipuheen ja pitchauksen salat, ja vaikutat paremmin.

Muokkaa itsellesi hyvä hissipuhetaito, niin hissipuhe irtoaa sinulta aina tarvittaessa – varmuudella ja hyvin, kulloiseenkin tilanteeseen sopivasti. Tilanteet tulevat eteesi yllättäen, mutta kun olet valmistautunut, ne eivät karkaa sinulta.

Päätä itse, millainen kuva sinusta jää yllättävässä tai lyhyessä kohtaamisessa. Älä enää päästä tilaisuuksia käsistäsi vaan erotu ja jää mieleen.


Kenelle

Jokainen, joka haluaa menestyä bisneksessä, hyötyy hissipuheosaamisesta. Erityisen hyödyllinen se on liike-elämässä toimiville verkottujille, myynnin ammattilaisille ja yrittäjille.


Tämän koulutuksen hyödyt

Tässä webinaarissa opit, miten valmistaudut ja pääset käyttämään hissipuheesi haluamassasi tilanteessa sopiville henkilöille.  Opit muokkaamaan hissipuheita eri tarkoituksiin ja tilanteisiin. Samalla opit paljon puhumisesta ja vaikuttamisesta.

Opit kiteytetysti hurmaamaan kuulijasi.


Ohjelma

  1. Mikä hissipuhe / pitchaus?
  2. Miten tulen kiinnostavaksi?
  3. Millaisia hissipuheita muokkaan?
  4. Miten puhun ja esiinnyn vaikuttavasti?

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 6.6.2017 klo 9.15 -10.30 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarikoulutuksen hinta: 177 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja sähköisen pdf-koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Oili Valkila

Oili Valkila, FM (suomen kieli, puheviestintä), MHT, logonomi, puhetaidon opettaja.
Kokenut puhutun ja kirjoitetun viestinnän kouluttaja on innostava ja asiansa osaava ja sparraava vetäjä.

Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet.


Palaute aikaisemmista koulutuksista:

"Hyvä rakenne ja selkeä kouluttaja"

(4.8)

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.