Valitse sivu

Kolmen webinaarin sarja

Yksi hyvä muna ei tee tusinaa, mutta mätä omena pilaa boolin kuin boolin. Virherekrytointien välttäminen on varmin tapa taata toiminnan tuloksellisuus. 

Pieleen mennyt rekrytointi maksaa yritykselle tuhansia ja tuhansia euroja esimerkiksi heikentyneenä työilmapiirinä, heikompana myyntinä, huonompana laatuna ja pahimmassa tapauksessa jopa menetettyinä asiakkaina.

Usein huippurekrytointi onkin toteutunut jo silloin, kun olemme onnistuneet rajaamaan haitalliset ehdokkaat pois joukosta. Tästä syystä rekrytointityön laadulle kannattaa antaa suurta painoarvoa prosessin alusta loppuun! Virheet on mahdollista poistaa.


Kenelle

Webinaari sopii HR-johdolle sekä esimiehille, jotka hoitavat rekrytointeja omassa organisaatiossaan. Lisäksi koulutus soveltuu hyvin heille, jotka ovat vastuussa tiimien rakentamisesta ja organisaation osaamisen johtamisesta.


Mitä saat

Rekrytoinnista vastuussa olevat henkilöt ovat usein hyvin tietoisia siitä, millaista osaajaa yrityksessä kaivataan. Uusimmat tutkimukset ja kokemukset yrityksistä kuitenkin kertovat, että rekrytoija on suuressa vaarassa joutua erilaisten harhojen ja väärien oletusten valtaan heti prosessin alkuvaiheessa.

Mitä nämä harhat ja sudenkuopat ovat? Kuinka ne voidaan välttää? Mitä punaisia varoitusvaloja voimme nähdä vilkkuvan jo haastatteluvaiheessa? Millä konkreettisilla tavoilla ja keinoilla etenemme kohti parasta mahdollista rekrytointia? Koulutuksessa käymme läpi uusinta tutkimustietoa ja perustelemme sen avulla, mitä käytännön toimia niiden perusteella kannattaa ottaa käyttöön jo tänään.

Oikealla prosessilla ja oikeilla menetelmillä surkean rekrytoinnin todennäköisyys on minimoitavissa!


Webinaari 1:

Mitä tulee ottaa huomioon rekrytointia suunniteltaessa?

 • Mitä osaamista tarvitsemme organisaatioon, mistä sellaista kannattaa etsiä?
 • Mikä menee useimmiten pieleen rekrytoinnissa?
 • Millaisia ominaisuuksia ihmisellä on ja kuinka etsiä niitä?
 • Haluammeko antajia, vai ottajia?

Valmistautuminen

Aikaa kysymyksille

Webinaari 2:

Vaaran merkit – Tunnista tiimityöhön sopimattomat

 • Kun hyvä fiilis ei riitä – Mitä seurata haastateltavassa
 • Kuumottaa vai kaveerata?
 • Sudenkuopat ja miten välttyä niiltä

Mitä on tärkeä saada selville haastattelussa?

 • Haastattelenko yksin, kaksin, vai ryhmässä?
 • Menetelmiä, vinkkejä ja keinoja

Työkaluja käytännön haastattelutilanteeseen

 • Yllättävät elementit haastattelutilanteen tehostajina
 • Hyviä haastattelukysymyksiä ja mitä niillä haetaan?

 Aikaa kysymyksille 

Webinaari 3:

Thin Slicing ja päätöksenteko

 • Mitä harhoja tulee välttää haastattelun jälkeen?
 • Kuinka vertailla haastateltuja yksilöitä?

Onnistumisen tripla: Pätevyys, sopivuus, kiinnostus

Kun valinta on tehty – mitä sen jälkeen

 Aikaa kysymyksille 


Ajankohta: Kolme iltapäiväwebinaaria, jotka voit katsoa omalta koneeltasi, jossa on internetyhteys.

Webinaari 1: 26.9.2017 klo 13.00 – 14.30

Webinaari 2: 28.9.2017 klo 13.00 – 14.30

Webinaari 3: 10.10.2017 klo 13.00 – 14.30

(HUOM! Jos joku pvm ei sinulle sovi, voit katsoa sen myöhemmin tallenteena, jonka saat sähköpostiisi linkkinä live-webinaarin jälkeen)

Webinaarikoulutuksen hinta 1-3 sarja: 397 eur. (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarit, webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin)


Peruutusehdot:

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kesäetu sinulle! Ilmoittaudu nyt - saat kaupan päälle 97€:n arvoisen vapaavalintaisen webinaaritallenteen. Tarjous on voimassa 12.8 saakka.

Wille Raitolampi ja Jussi Leinonen

Koulutuspäivien valmentajana toimivat työelämän tutkimus- ja valmennusyritys VIKTOR Work-Life Metrics Oy:n Wille Raitolampi ja Jussi Leinonen.

Urallaan satoja rekrytointeja tehneet valmentajat ovat todistaneet loistavan rekrytoinnin positiivisia vaikutuksia, mutta yhtä usein nähneet surkean rekrytoinnin aiheuttaneet päänvaivat ja henkiset- ja taloudelliset menetykset. Valmentajat ovat myös kehittäneet algoritmiavusteisia uuden polven rekrytointityökaluja yritysten tarpeisiin.


 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.