Valitse sivu

Oletko jo törmännyt yrityksesi Nakertajaan? Se on se pieni jokin, joka nakertaa pikkuhiljaa ja syö palan kerrallaan mm. työn tuottavuutta, yrityksen tuloksentekokykyä, työilmapiiriä, hyvää johtamista, myyntitulosta, asiakastyytyväisyyttä tai toiminnan sujuvuutta. Se on se pieni jokin, jonka on annettu ajan myötä syntyä ja kasvaa, asettua taloksi ja kalustaa se mieleisekseen. Nakertajan nujertaminen tarvitsee usein kunnon aseet ja määrätietoisen otteen. Askel kerrallaan. Asia kerrallaan. Loppuun asti.

Webinaarin avulla saat eväitä tunnistaa omia keskeisiä nakertajiasi ja tiedät, mitä tehdä. Voit sen jälkeen itse päättää tarvittavista toimenpiteistä. Kun haluat tunnistaa ja nujertaa oman yrityksesi työn tuottavuuden nakertajat, on tämä webinaari sinulle!


Kenelle

Kaikille työelämässä toimiville, jotka haluavat

 • parantaa työn tuottavuutta pienin keinoin ja ovat valmiita lähtemään omaan nakertajajahtiin
 • päästä ainaisista puheista ja selityksistä käytännön toimintaan sekä
 • päästä eroon roikkuvista projekteista ja turhautuneista ihmisistä

Miksi Nujerra työn tuottavuuden Nakertajat!™ -webinaari?
Työn tuottavuuden mittaaminen on usein vaikeaa, epämääräistä ja jää usein puhumisen tasolle. Toiminnasta puuttuu tekemisen meininki. Projektit roikkuvat, tulos jää alle tavoitteen ja ihmiset väsyvät ja turhautuvat jatkuviin kehittämishankkeisiin, jotka eivät tuota tulosta. Kun seuraa niitä tekijöitä, jotka vähentävät työn tuottavuutta, pääsee kiinni toiminna nakertajiin.


Sisältö
Mikä on työn tuottavuuden Nakertaja mistä sen tunnistaa yritystoiminnassa?

 • miten istuttaa tiedostamattaan Nakertajan siemen?
 • mihin Nakertaja yleensä tarttuu?
 • mitä Nakertaja saa aikaiseksi?

Miten tunnistaa oman yrityksen Nakertajan toiminta?

 • mikä toiminnassa vie tavoitteiden suuntaan, mikä ei?
 • mihin halutaan ja missä ollaan nyt?
 • mikä antaa Nakertajalle parhaimman mahdollisuuden iskeä kiinni?

Miten nujertaa Nakertaja?

 • minimointi, maksimointi, optimointi — vai kenties riittävöinti®?
 • askel kerrallaan — 4% Taktiikalla™
 • miten välttää Nakertajan hyökkäys jatkossa?
 • käytännön vinkkejä ja vihjeitä

Aikaa kysymyksille


Ajankohta: 13.09.2017 klo 10.00 — 11.15 (voit katsoa myös tallenteena, silloin kun haluat, ihan mistä vain haluat)

Webinaarin hinta: 177 eur. (+ alv 24 %) / osallistuja (sisältää live-webinaarin, webinaaritallenteen ja sähköisen koulutusmateriaalin)

Bonus: Kaikki webinaariin osallistuneet saavat webinaarin jälkeen kouluttajien kirjoittaman eOppaan Nyt kaikki Nakertajajahtiin! – keinoja tunnistaa ja nujertaa työn tekemisen tuottavuuden Nakertajia.


Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa

Erica Selin ja Jarmo Selin

Kouluttajat Erica Selin ja Jarmo Selin ovat pitkän linjan yritys- ja muutosvalmentajia.

He kertovat:
”Nakertaja on ovela. Se tarttuu aina kiinni siihen, mihin voi. Se estää hyviä päätöksiä syntymästä. Se rakastaa jahkailua ja tekemättömiä töitä. Nakertaja auttaakin mielellään siinä, ettei sovittuja ja tehtäviä asioita viedä loppuun asti. Se keksii hyviä syitä sille, miksei uusille asiakkaille voi soittaa tai sopia tapaamisia. Se rakastaa syyllisten etsimistä. Se sekoittaa ajatukset ja auttaa kadottamaan suunnan. Lopulta nakertaja näivettää koko yrityksen terveen kehittämistyön ja jatkuvan kehittymisen.

On hyvä muistaa, että yritys on itse luonut nakertajansa ja se alkaa toimia heti, kun se saa tilaisuuden. Siksi onkin hyvä ennakoida asioita, sopia pelisääntöjä ja toimintamalleja sekä ennen kaikkea puuttua epäkohtiin heti. Näin asiat ja tilanteet eivät pääse kasvamaan isoiksi ja hallitsemattomiksi.”

Erica ja Jarmo ovat yrittäjiä, prosessikonsultteja, NLP Trainereitä, Social Panorama Consultant — konsultteja sekä harrastajanäyttelijöitä. He ovat perehtyneet ratkaisukeskeiseen ja arvostavaan toimintaan ja sparranneet ja valmentaneet yhteensä 50 vuotta monen alan myyjiä sekä myynnin johtajia ja esimiehiä, ja muita avainhenkilöitä eri puolella Suomea.

Erica ja Jarmo ovat kirjoittaneet ja julkaisseet useita kirjoja ja äänikirjoja myyjille ja esimiehille. Lisäksi he ovat tehneet erilaisia e-oppaita yritystoiminnan kehittämiseen ja kirjoittaneet artikkeleita ja artikkelisarjoja eri talousalan lehtiin. Erica ja Jarmo ovat yhdessä kehittäneet 4% Taktiikalla™ — työpajasarjaa yritystoiminnan vipuvoimaisimpien osa-alueiden tunnistamiseksi ja käyttöön ottamiseksi.


Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Nujerra työn tuottavuuden Nakertajat!™ -koulutukseen
13.09.2017, klo 10:00 - 11:15

 
Hlö(ä)

Kesätarjous! Tallenteet -15% kesä- ja heinäkuun ajan! Piilota tämä ilmoitus