Hanki kilpailuetua monivälineosaajana

Olet varmaan ollut useassa kokouksessa tai webinaarissa, jossa tekniikka tökkii tai sitä ei osata käyttää. Siihen on vaikea vaikuttaa, mitä tekniikkaa keskustelukumppanisi haluaa käyttää. Vaan siihen voit vaikuttaa, mitä välineitä sinä hallitset.

Jokaisessa videokokous- ja webinaarivälineessä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa; yhteneväisyytensä ja eroavaisuutensa. Väärin käytettynä hyväkin väline voi olla tuhoisa vaikuttavuudellesi. Traktori on oiva väline maatöissä, mutta moottoritiellä vaaraksi kaikille.


Kenelle

Johtajat, myyjät, asiantuntijat.


Hyöty osallistujalle

Opit keskivertokäyttäjää paremmat taidot yleisimpiin videokokous- ja webinaaritekniikoihin. Opit tunnistamaan, mitä välinettä käyttää missäkin tilanteessa silloin kun sinulla on mahdollisuus valita.

Enemmän vaikuttavuutta olet sitten johtaja, asiantuntija tai myyjä. Vaikuttavuudella saat asioita tapahtumaan ja kauppoja syntymään.


Sisältö

1. Etäkokousten tyypillisimmät vaikuttavuudenpilaajat
2. Kokoustyypin vaikutus tekniikan valintaan
3. Yleisimmät kokous- ja webinaarivälineet
4. Välineiden yhteiset ja erilaiset ominaisuudet
5. Taikakalut ja -keinot vaikuttavuuteen
6. Kysymyksiin vastaaminen


Ajankohta: 4.11.2020 klo 10:00 – 11:30
– voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin

Hinta: 197 euroa / hlö + alv 24 %.
– sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Saat linkin sähköpostiisi livetilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta177 euroa / hlö + alv 24 %, kun samasta organisaatiosta on vähintään kaksi osallistujaa


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Toni Hinkka

Toimitusjohtaja, johtamisaktivisti Toni Hinkka on Suomen tunnetuin ja arvostetuin johtamisen ammattimentori ja vaikuttamisen taidon kouluttaja.

Hän on katsonut ja analysoinut webinaareja, etsien esimerkkejä hyvästä ja ei niin hyvästä.


Ilmoittautuminen

(Toimi heti - paikkoja rajoitetusti!)


Kyllä, ilmoittaudun Vaikuttavan kokouksen tekniikkatyöpaja -koulutukseen
04.11.2020, klo 10:00 - 11:30

 
Hlö(ä)

Uusi webinaarikoulutus!