Nimeni on Lauri Jukarainen ja aloitin juuri asiakkuuspäällikkönä WebAkatemiassa. 

Olen savolaislähtöinen ja nuoruuteni vietin pääasiassa pallon perässä juosten Mikkelissä. Kymmenen vuotta sitten muutin vielä syvemmälle Savoon, kun aloitin kauppatieteiden opinnot Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa. Nykyisinkin harrastan urheilua, ruoanlaittoa ja toivottavasti pian pääsee taas matkustelemaan.

Opintojen ohella aloitin työskentelyn pankissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Vuoden 2016 alussa käänsin kurssin kohti Helsinkiä ja siirryin Mandatum Lifelle henkilöriskivakuutusten ja sijoitusten pariin. Mandatumilta jatkoin LähiTapiolaan, jossa viimeiset kaksi ja puoli vuotta vierähtivät yritysten lisäeläkevakuutusten ja henkilöriskien myynnissä.

Nyt vastaan Varangi Oy:llä ja Ratekoulutuksessa asiakkuuksista ja myynnistä. Odotan innolla työskentelyä itselleni uudella toimialalla, kun lähes 10 viimeistä vuotta vierähti finanssimaailmassa. Olen aina pitänyt jatkuvaa oppimista ja itsensä kehittämistä tärkeänä niin yksilötasolla kuin organisaatioidenkin näkökulmasta. On hienoa päästä osaavaan joukkoon palvelemaan asiakkaitamme. Olen varma, että hyppäys korporaatiomaailmasta uuteen ympäristöön ja pienempään yritykseen on opettavaista ja kehittävää.

Tarkoitukseni on kehittää asiakassuhteitamme entistäkin paremmaksi.

Haluan tuntea asiakkaideni tarpeet ja toiveet, jotta voin tuottaa proaktiivisesti lisäarvoa meille kaikille. Olenkin erittäin kiinnostunut kuulemaan, miten voisin auttaa juuri sinua ja teitä. Uskon, että yhteistyössä pitkän linjan koulutustuottajiemme ja laajan kouluttajaverkostomme kanssa löydämme teille sopivimmat osaamisen kehittämisen ratkaisut.

Antoisaa syksyä! Toivottavasti pääsemme pian tekemään tuloksellista yhteistyötä.

Koulutusterveisin

Lauri Jukarainen

p: 050 522 0954

lauri.jukarainen@nullwebakatemia.fi

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaamme täällä: koulutuskalenteri