Hei, olen Anna-Maria Aronkoski, tuttavallisemmin Anna. 

Pääsin mukaan WebAkatemian markkinointitiimiin markkinointiassistentiksi ja innolla odottelen uusia haasteita. Nyt viikon jälkeen voin sanoa, että vauhtia varmasti tulee riittämään! Vastaan omalta osaltani digimarkkinoinnin kampanjoista. Pääsen myös lanseeraamaan aivan uuden koulutuspalvelun, josta kuulette pian lisää!

Vapaa-ajalla harrastan tankotanssia ja yleisesti urheilulajeja laidasta laitaan. Innostun helposti uusista asioista ja tämän myötä minut saattaakin löytää joko Norjasta vaellusretkeltä tai Redbull400 ylämäkijuoksukilpailusta Lahden mäkihyppytornilta.

Alun perin olen kotoisin Hämeenlinnasta, jossa asuin lukiosta valmistumiseen asti. Sen jälkeen tie vei Lahteen opiskelemaan materiaalitekniikan insinööriksi. Koulu innoitti lähtemään ulkomaan vaihtoon Saksaan ja vaihto-opiskelun jälkeen nappasin itselleni työharjoittelupaikan vaatesuunnittelijana Berliinistä.

Saksa ei kuitenkaan riittänyt, vaan insinöörin paperien saamisen jälkeen seuraavana aamuna löysin itseni lentokentältä laukku pakattuna neljän kuukauden mittaiseen seikkailuun Aasiassa ja Australiassa. Kengurumaan kulttuuri ja elämäntapa tekivät vaikutuksen ja aiempi suunnitelma vaihtui vuoden työlomaksi Australiassa. Töitä tein farmeilla, asiakaspalvelussa ja talon rakentajana. Vuosi ehdottomasti opetti, että aina kannattaa yrittää ja vain taivas on rajana kun uskoo omaan tekemiseensä.

Suomeen palattuani tein parisen vuotta töitä vaatetusalalla sekä liikuntatapahtuma-alalla assistentin tehtävissä. Kokemusta on markkinoinnista, sisällöntuotannosta, uutiskirjeistä ja asiakaspalvelusta. Koen uusien asioiden oppimisen erittäin mielekkäänä ja motivoivana. Tämän myötä oman henkilökohtaisen osaamispankin täydentäminen on isossa roolissa myös vapaa-ajalla.

Koulutusala itsessään on toimialana itselle täysin uusi. Uskon että WebAkatemian hyvällä ja ajankohtaisella tarjonnalla on paljon kysyntää yrityksissä varsinkin näin poikkeusaikoina.

Nyt jos koskaan kannattaa panostaa työntekijöiden kouluttamiseen ja osaamiseen, erityisesti teknologiakehityksen ja palvelumuotoilun saralla. 

Ihanaa syksyä kaikille ja tsemppiä tulevaan!

Anna Aronkoski, markkinointiassistentti
anna.aronkoski@nullwebakatemia.fi
p: 044 241 2865

 

Tutustu ajankohtaiseen koulutustarjontaamme täällä: koulutuskalenteri