Data-analytiikkaa R:llä

197.00 +alv 24%

Kuvaus


 

 Erinomaista palautetta saanut R-analytiikan kurssi nyt webinaarina

Miksi R?

Data-analytiikan hyödyntäminen tuo yrityksille selviä kilpailuetuja, ja analytiikan osaajille riittää kysyntää. R:n osaajia tarvitaan, koska se on eräs laajimmin käytetyistä ohjelmistoista nykypäivän analytiikassa. Se on ilmainen ja laajan yhteisöllisen tuen ansiosta sille löytyy suuri valikoima erilaisia työkaluja. R on yksi parhaista työkaluista data-analytiikkaan.


Mitä koulutus tarjoaa?

Opit R:n perusteet ja osaat käyttää R Studiota sujuvasti. Saat perehdytyksen erilaisiin data-analyysimenetelmiin ja opit valitsemaan erilaisille datoille parhaiten soveltuvat menetelmät. Pystyt hyödyntämään tietokannoista peräisin olevia laajoja data-aineistoja. Näet, miten R:llä toteutetaan helposti interaktiivisia visualisointeja ja web-sovelluksia. Saat käyttöösi laajan valikoiman esimerkkianalyyseja, joita voit hyödyntää itseopiskelussa ja työssäsi.


Kenelle?

Aloitteleville analyytikoille, ammatillista osaamistaan kehittäville tietoalan ammattilaisille, tutkimus- ja kehitystehtävissä toimiville asiantuntijoille ja nykypäivän analytiikan mahdollisuuksista kiinnostuneille. Aikaisempaa R- tai ohjelmointikokemusta ei vaadita.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Tkt Erkki Räsänen. Erkki on teknologiayrittäjä ja kokenut kouluttaja, hänen erikoisalueitaan ovat data-analytiikka, datan hyödyntäminen ja teollinen internet. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus matemaattisten menetelmien ja data-analytiikan hyödyntämisestä liike-elämässä, teollisuudessa ja tieteessä.


Webinaarikoulutuksessa tarvitset tietokoneen (Windows, Linux tai Mac), johon voit itse ladata ja asentaa ohjelmistoja sekä R:n paketteja kurssin aikana. Saat käyttöösi sähköisen materiaalipankin, jossa pääset katsomaan tallenteet ja lataamaan koulutusmateriaalit itseopiskelua varten.


Sisältö

Kurssi koostuu kolmesta 1,5 h webinaarista. Jokaisessa webinaarissa käsitellään yksinkertaisia analyyseja, joiden avulla esitellään analyysimenetelmien periaatteet ja käytännön toteutus.

Webinaari 1

 • R Studio työympäristönä
 • Johdatus R-kieleen, datan käsittelyyn ja analyysien toteutukseen

Webinaari 2

 • Analytiikkaa R:llä case-esimerkkien avulla
  • esimerkkejä erilaisten datojen analytiikasta; kysely- ja markkinatutkimukset, demografinen data, teollisen tuotannon data
  • visuaalisen analytiikan hyödyntäminen datan informaatiosisällön esiintuomiseksi; perusmenetelmät ja edistyneemmät menetelmät
  • esimerkkejä edistyneen analytiikan mahdollisuuksista; AI, ennustaminen…

Webinaari 3

 • R:n liittäminen Mongo DB -tietokantaan ja laajojen datamassojen analysointi
 • Interaktiiviset visualisoinnit ja web-sovellusten toteutus R Studion Plotly- ja Shiny-ympäristöissä

1 arvio tuotteelle Data-analytiikkaa R:llä

 1. Hyvä!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.