Valitse sivu

Henkinen suorituskyky teräskuntoon

127.00 +alv 24%

Kuvaus

Buustia tekemiseen ihmismielen toiminnan ymmärtämisestä

  • Haluatko saada selville, kuinka voit tehdä hyviä päätöksiä paineisissakin tilanteissa?
  • Kaipaatko lisää potkua ongelmanratkaisuun ja innovointiin?
  • Kiinnostaako miten voit samalla oppia miten menestyvät ihmiset käyttävät aivokapasiteettiaan ja koko potentiaaliaan?

Tässä webinaarissa syvennymme kaikkeen tähän oppimalla ymmärtämään ihmismielen toimintaa tasolla, joka on jokaisen menestyvän ihmisen ja yrityksen takana.


Kenelle
Johtajille, esimiehille, yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöille, yrittäjille ja kaikille työelämän ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa henkistä suorituskykyään.


Hyödyt

Henkinen suorituskyky ja mielen selkeys ovat tärkeitä kilpailukykytekijöitä tämän päivän työelämässä. Henkinen suorituskyky on kykyä hyödyntää paras mahdollinen potentiaali ja palautua nopeasti myös vaikeista tilanteista. Selkeä mieli on puolestaan henkisen kestävyyden ydin, ja sen puute johtaa muun muassa virhearvioihin ja suorituskyvyn heikkenemiseen. Jokainen ihminen ja jokainen tiimi tekee joskus ratkaisuja, jotka olisi voitu välttää, jos tilanne olisi arvioitu selkeämmin mielin. Samalla tavoin ihmiset ja yritykset voivat parantaa suorituskykyään, kun oppivat ymmärtämään ihmismielen toimintaa syvällisemmin.


Tässä webinaarissa oppiminen tapahtuu oivalluksen kautta. Oivallus vaikuttaa suoraan ajatuksiisi ja tekoihisi. Mieli selkenee ja saat käyttöön jokaiselle menestyjälle tyypillisen henkisen suorituskyvyn syvällisen oivalluksen tuoman ymmärryksen kautta.

Koulutus perustuu Sydney Banksin lanseeraamaan ymmärrykseen ihmismielen toiminnasta.


Kouluttaja

Annukka Pesonen on ihmismielen toimintaan erikoistunut kouluttaja ja valmentaja, jonka sanoma pysäyttää. Annukan tavoitteena on auttaa ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita ottamaan käyttöön oman parhaan potentiaalinsa ymmärtämällä ihmismielen toimintaa syvällisemmin.

Annukalla on yli kymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja työelämän valmentamisesta. Hän on kouluttanut esimiehiä, yrittäjiä ja muita työelämän ammattilaisia mm. esimiestaitoihin, osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvistä teemoista. Annukalla on maisterintutkinnot sekä mediatieteistä että kognitiivisen oppimisteorian alalta. Hänen työnsä ydin on kuitenkin ihmismielen toiminnan syvällisessä ymmärtämisessä, jota hän on opiskellut vuodesta 2012 alkaen maailman huippujen johdolla.

Monet Annukan valmennettavat kuvaavat hänen valmennuksiaan käänteentekeviksi ja elämän tärkeimmiksi oppimiskokemuksiksi. Se kertoo jotain siitä syvällisestä ymmärryksestä, jonka äärelle Annukka vie valmennettavansa ja kuulijansa. Lisäksi hänen käyttämäänsä lähestymistapaa kehutaan nopeimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi kehittää johtamista ja henkistä suorituskykyä.


Ohjelma

  • Ihmismielen toiminnan perusperiaatteet
  • Johtamisen taito
  • Intuition hyödyntäminen päätöksenteossa
  • Luova potentiaali ongelmanratkaisun ja innovoinnin lähteenä
  • Suorituskyky ja tuottavuus kasvuun
  • Uusi näkökulma paineen ja stressin hallintaan
  • Johtaminen ja yrittäminen uudella tasolla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.