Ilmiöoppiminen ja opetus käytännössä

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Mitä tapahtuu, kun toiminnan keskiöön asetetaan oppija sekä ilmiö?

Muuttuvassa maailmassa myös opetuksen ja koulutuksen täytyy uudistua. 

 Ilmiökeskeinen oppiminen rikkoo perinteisiä oppiainerajoja ja asettaa toiminnan keskiöön oppijan sekä opiskeltavan ilmiön. Se tukee yhdessä tekemistä ja muuttaa samalla opettajan tai kouluttajan sekä oppijoiden perinteisiä rooleja.


Kenelle

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille opettajille ja kouluttajille, jotka haluavat perehtyä ilmiöopetukseen ja oppimiseen sekä saada konkreettisia työkaluja ilmiöopetuksen rakentamiseksi ja toteuttamiseksi. Koulutus sopii erittäin hyvin myös oppilaitosten esimiehille, kehittämisasiantuntijoille sekä opetuksen tukihenkilöstölle, joka haluaa syventää ilmiöopetuksen osaamistaan.


Tämän koulutuksen jälkeen

  • Tiedät mitä ilmiöopetus ja oppiminen on ja mitä niillä voi saavuttaa
  • Osaat soveltaa ilmiöopetuksen suunnittelun työkaluja
  • Olet lähtenyt suunnittelemaan omaa ilmiökeskeistä opetustilannettasi
  • Olet saanut varmuutta ilmiöopetuksen suunnitteluun ja toteutukseen!

Taito Training kouluttajat

Anniina Hukari on työotteeltaan innostava ja mukaansatempaava. Hän haastaa osallistujat positiivisesti kehittämään itseään opettajana ja kouluttajana. Anniinalla on yli 16 vuoden kokemus ihmisten kouluttamisesta, valmentamisesta ja ohjaamisesta. Hän on tehnyt laaja-alaisesti yhteistyötä niin teollisuuden, oppilaitosten, järjestöjen kuin kuntaorganisaatioidenkin kanssa. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri ja business coach, jolla on myös pedagoginen opettajanpätevyys.

Johanna Naukkarinen on analyyttinen, mutta käytännönläheinen kehittäjä, joka innostuu uusista haasteista ja uudenlaisista tavoista toimia. Hän on myös pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu tekniikan tohtori. Kouluttajana Johannalle on tärkeää, että osallistujat saavat mukaansa sekä hitaammin sulavaa teoreettista tietoa, että heti soveltamiskelpoisia käytännön ideoita. Johanna on kouluttanut opettajia, kouluttajia ja asiantuntijoita yli 20 vuoden ajan useissa eri yliopistoissa ja muissa organisaatioissa. Johannalla on mm. kokemusta useamman Tekniikan alan oppilaitoksen opettajakoulutuksesta vastaamisesta.


Ohjelma

Ilmiöopetuksen äärellä, mistä oikein on kyse? 

Malleja ilmiöopetuksen toteutukseen

  • tutkiva oppiminen
  • projektioppiminen
  • ongelmalähtöinen oppiminen
  • kevyempiä toteutusesimerkkejä

Opettajan ja oppijan roolit ilmiöopetuksen toteutuksessa

Käytännön toteutuksessa huomioitavia seikkoja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.