Ketterä HR – totta vai tarua?

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Ketterä HR tekee vääjäämättömästi tuloaan. Sovella parhaat käytännöt omassa työssäsi!

Kaikki organisaatiot – eivätkä myöskään kaikki HR-tiimit ole vielä aivan valmiita soveltamaan ketteriä toimintatapoja ja työkaluja. Paljon voidaan kuitenkin jo nyt tehdä. HR voi vaikuttaa erityisesti omien prosessien sekä esimiestyön tukemisen kautta organisaation tulevaisuuden menestykseen ja siihen, miten ketterä organisaatiosta lopulta tulee. 

Tämän webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille kattava näkemys ketterästä HR:stä sekä mahdollisuus kuulla viimeiset tuulet asian tiimoilta. Osallistumalla webinaariin tarjoat itsellesi loistavan tilaisuuden saada uusia ajatuksia sekä intoa lähteä soveltamaan koulutuksen oppeja omassa työssäsi ja organisaatiossasi.  

HR:ltä vaaditaan rohkeutta tarttua toimeen yhdistää organisaation arvot, kulttuuri, asiakaslähtöisyys sekä työnilo niin, että organisaatio menestyy – ketterästi!


Kenelle

Webinaarista hyötyvät kaikki ketteryyttä miettivät ja sen edistämistä pohtivat – niin kokeneet HR -johtajat ja -päälliköt kuin vasta tehtävässään aloittaneet HR-asiantuntijatkin.

Myös HR:n kanssa yhteistyössä toimivat asiantuntijat ja esimiehet ovat tervetulleita katsomaan ketteryyttä HR:n näkökulmasta. Se on oivallinen lähtökohta täsmentää strategista visiota ja jalkauttaa käytännön asioita yhdessä.


Kouluttaja

Maria Kausto-Turner, TalentPeople Consulting
Marialla on yli 20 vuoden kokemus erilaisista henkilöstön, esimiesten ja johdon kehittämistehtävistä sekä Suomessa että Yhdysvalloissa. Monipuolista kokemusta on karttunut asiantuntija- ja konsultointitehtävistä erilaisten HR-tehtävien parissa. HR:n roolin ja aseman kehittymistä Maria on päässyt seuraamaan ja viemään eteenpäin sekä pienissä, että suurissa kansainvälisissä yrityksissä ja organisaatioissa.

Maria on intohimoinen yksilöiden, ryhmien ja tiimien valmentaja ja coach, jolle ihmisten onnistuminen on tekemisen ytimessä. Maria uskookin valmentavaan ja vuorovaikutteiseen johtamiseen sekä jokaisesta henkilöstä ja ryhmästä löytyvään potentiaaliin ratkaista haasteet ja kehittyä. Maria valmentaa ja coachaa aina mielellään, myös englanniksi.


Ohjelma

Mitä tarkoitetaan ketterällä HR:llä?

  • Yleistyksiä, ennakkokäsityksiä, luuloja ja arvailua aiheesta
  • Tietoa ja maalaisjärkeä – mitä käytännössä ketterä HR on ja voi olla

Millainen on organisaation HR-toiminto nyt ja tulevaisuudessa?

  • Edistävätkö HR:n osaamiset ja taidot ketteryyden tukemista ja liiketoiminnan menestystä?
  • Tukevatko nykyiset HR-prosessit ketterästi liiketoimintaa?

Mistä HR tietää olevansa menestyksessä mukana?

  • Voiko ketteryyttä mitata?
  • Onko HR joskus itse ketteryyden esteenä?
  • Entä oma asenteeni? ’Olisin ketterä jos muutkin….’

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.