Kulttuurimuutosjohtaja – yhteisen suunnan näyttäjänä

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Jokaisella yrityksellä on oma ainutlaatuinen yrityskulttuurinsa. Tämä kumpuaa ennen kaikkea johtajien kyvystä tuottaa yhteistä näkemystä, mutta jokainen yksilöllinen kokemus tuo oman ratkaisevan lisänsä.

Kun ihmiset valitsevat työpaikkaa, ollaan usein erittäin kiinnostuneita kuulemaan tavoista miten ihmisiä kohdellaan ja minkälainen yleismaine työpaikalla on. Pohdimme, että olisimmeko onnellisia tuossa työpaikassa. Maineesta kaikuvat arvot ja henkilöstön yleiskäytös vaikuttavat siihen, minkälainen tuosta ainutlaatuisesta sosiaalisesta ja psykologisesta kulttuurihengestä muovautuu. Organisaatiokulttuuriin latautuu kokemuksia, odotuksia, filosiofiaa ja yhteiset arvot. Nämä kaikki yhdessä muodostavat yrityskuvan, jossa heijastuvat työskentelyn, vuorovaikutuksen ja kanssakäymisen tavat, niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kun asiat sisällä on kunnossa, se näkyy myös ulospäin myönteisesti. Tuo on jotain johon oma nimi halutaan helposti yhdistettävän.

Kulttuuri pohjautuu jaettuihin asenteisiin, uskomuksiin, käytäntöihin, sekä kirjoitettuihin ja kirjoittamattomiin sääntöihin. Nämä kaikki muovautuvat pitkän ajan saatossa ja muodostuvat uskomuksiksi, joihin luotetaan. Tämä sisäinenluottamus vaikuttaa kaikkeen tekemiseen, tuottavuuteen, sekä suorituskykyyn. Antaa siis selkeät autonomiset ohjenuorat yhteistyölle, asiakaspalvelulle, tuotelaadulle, sekä turvallisuudelle. Myös tavat markkinoida ja mainostaa uskottavasti omaa tuotettaan, perustuvat tähän luottamukseen.

Organisaatiokulttuuria pidetään yhtenä vaikeimmista asioista muuttaa, mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia työkaluja organisaatiokulttuurin muutoksen johtamiseen, sekä oikeiden työskentelytapojen omaksumiseen ja monistamiseen. Kulttuurin luomiseen.


Kenelle 

Päättävissä rooleissa oleville operatiivisenjohdon avainhenkilöille. Kaikille uusia ajatuksia kaipaaville henkilöstöjohtajille ja esimiehille, joille nykymeininki ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Koulutuksesta saat

  • Tiedot kuinka tutustua oman yrityksen kulttuuriin ja selvittää sen salat.
  • Miten saada ihmiset paremmin osallistumaan kehityksen avustajiksi.
  • Miten kehityksen seuraamisesta voi tulla innostavaa ja vahvistavaa.
  • Kuinka työntekijöistä tulee sitoutuneita yrityskulttuurin rakentajia.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 23 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Menestyvä johtaja -kilpailussa palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 

Tulokset puhukoot puolestaan.


Ohjelma

  • Miten kulttuuri ilmenee ja kuinka sitä selvitetään.
  • Miksi kulttuuria tarvitsee ymmärtää.
  • Miten yhteistä kulttuuria luodaan.
  • Työntekijöiden hyväksyntä muutoksille on ratkaiseva.

2 arviota tuotteelle Kulttuurimuutosjohtaja – yhteisen suunnan näyttäjänä

  1. Hyviä, konkreettisia esimerkkejä ja työkaluja toiminnan kehittämiseen.

  2. Huippu sisältö!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.