Moniaistiset tapahtumat – aistit tapahtumissa (webinaari tapahtumajärjestäjille)

77.00 +alv 24%

Kuvaus

Miten ja miksi hyödyntää aisteja tapahtumissa?

Aistien käytöstä tapahtumista on puhuttu jo pitkään ja nykyisin siitä on myös tutkittua tietoa. Tapahtumien suunnittelussa moniaistisuus on valttia ja puhutaan moniaistisista tapahtumista. Aistien käyttö tapahtumissa on yhä tärkeämpää, koska jokaisen tapahtuman pitäisi olla osallistujalleen ainutlaatuinen kokemus, jonka muistaa vielä pitkään. Jotakin joka on arjen yläpuolelle nousemista ja antaa kokijalleen jotakin, mikä takaa että käynti ei ollut turha. Aika on niukka resurssi ja päivittäin arvuuttelemme mihin sen investoimme. Aistien käyttö tuo moniulotteisuutta tapahtumaan ja lisää muistijäljen varmistumista.

Hallitsetko sinä tapahtumien suunnittelussa aistien käytön? Miten käyttää viittä eri aistia mallikkaasti ja tapahtuman vaikuttavuutta lisäten? Miten käyttää aisteja niin, että osallistujat saavat ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen ja muistavat sen pitkään?


Tässä webinaarissa saat rahanarvoisia ideoita siihen, miten suunnitellaan moniaistinen tapahtuma. Saat vinkkejä miten suunnitellaan tapahtuma, jolla on vaikuttavuutta.

Opit

  • Mitkä ovat viisi aistia ja miksi ne tuovat lisää kilpailuetua tapahtumalle
  • Miksi aistien käyttö on must tapahtumissa?
  • Miten tapahtuman viestejä ja tavoitteita vahvistetaan eritavoin aistien kautta
  • Miksi aistien käyttö lisää vaikuttavuutta tapahtumalle
  • Miksi aistien käyttö ja moniaistiset tapahtumat ovat must tänä päivänä

Kenelle

Webinaari on tarkoitettu tapahtuman järjestäjälle, joka pohtii miten saada lisää vaikuttavuutta tapahtumaan. Voit olla henkilö joka oman työn ohessa suunnittelet tapahtumia tai suunnittelet tapahtumia päätyönäsi. Webinaari sopii niin yritysten, liittojen, kuntien kuin kaupunkien tapahtumajärjestäjille. Sinulle, joka tahdot saada käsityksen viiden aistin mallikkaasta ja lisäarvoa tuovasta käytöstä tapahtumissa.


Webinaarin sisältö

  • Viisi aistia ja niiden kilpailuedut
  • Aistien käyttö visuaalisuuden ja brändin kannalta
  • Tapahtuman tavoitteet ja aistien käyttö
  • Aistit vaikutus muistijälkeen
  • Aistien käyttö ja osallistujan sitoutuminen brändiin/tapahtuman järjestäjään

 


Kouluttaja

Helena Wallo on intohimoinen tapahtumien puolestapuhuja. Hän kouluttaa, luennoi ja konsultoi tapahtumien järjestämisestä. Hän on toiminut kouluttajana kymmenen vuotta. Helena on koulutukseltaan ekonomi, pedagogi sekä näyttötutkintomestari. Helena on toiminut markkinoinnin-, markkinointiviestinnän-, henkilöstön kehittämisen ja viestinnän tehtävissä, esimiehenä sekä johtoryhmissä vakuutus- sekä it-toimialoilla.

Kaikissa tehtävässään hän on hyödyntänyt tapahtumia osana muuta markkinointiviestintää. Hän on suunnitellut ja järjestänyt tapahtumia itsenäisesti ’inhouse’, mutta myös yhdessä tapahtumatoimistojen kanssa. Helena on kirjoittanut Tapahtuma on tilaisuus –kirjan, josta on ilmestynyt 5. uudistettu laitos sekä Isännyyden ihanuus oppaan, tapahtumien isännöimiseen. Helena toimii suomalaisen Evento Awards kilpailun tuomaristossa. Lisäksi hän toimii globaalin tapahtuma-alan kilpailun Eventexin tuomaristossa. Koulutustapahtumien lisäksi hän toteuttaa keskimäärin yhden tapahtuman vuodessa säilyttäen konkreettisen tekemisen tapahtumien tuottamiseen.


 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.