Projektinhallinnan perusteet

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Parhaat vinkit onnistuneen projektin läpivientiin

Webinaarin tavoitteena on selvittää projektinhallinnan perusasiat projektiin osallistuville ammattilaisille. Webinaarissa käydään läpi projektinhallinnan osa-alueet ja niihin liittyviä parhaita käytäntöjä.

Suurin osa projekteista epäonnistuu, kun kriteereinä ovat kustannukset, aikataulu, sisältö tai hyödyt. Epäonnistumisen syynä on lähes poikkeuksetta puutteellinen projektiosaaminen.  Webinaarissa kerrotaan millä keinoilla projekti saadaan paremmin onnistumaan.

Oppeja projektin sidosryhmille. Ei riitä, että projektipäällikkö hallitsee projektinhallinnan käytännöt. Projektin onnistumisen kannalta on merkittävää, että myös projektiryhmä, ohjausryhmä ja muut sidosryhmät tuntevat projektinhallinnan perusasiat.


Hyöty osallistujalle

 • Perustiedot projektinhallinnasta
 • Ymmärrystä siihen, miksi niin monet projektit epäonnistuvat, ja miten projektit saadaan onnistumaan paremmalla suunnittelulla ja projektinhallinnalla
 • Valmiuksia ammattimaiseen projektityöskentelyyn

Kenelle

Projektipäälliköiden lisäksi webinaari on tarkoitettu ohjaus- ja projektiryhmän jäsenille sekä organisaation talous-, myynti-, HR henkilöille ja muille projektin sidosryhmille.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Hannu Blomqvist, hankejohtaja, Codemen Oy. Hannulla on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä monitoimittajaprojekteja, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta.

Hänellä on kokemusta hyvinkin eri tyyppisistä projekteista eri toimialoilta, mm. ICT-, telecom-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja menetelmänkehitysprojekteista. Hänellä on kokemusta sekä yksityis- ja julkishallinnon projekteista. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hänellä on PMI:n myöntämä projektinhallinnan PMP® –sertifikaatti ja Scrum Master sertifikaatti.


Ohjelma

 • Peruskäsitteet
 • Projektin suunnittelu
 • Projektin toteutus ja seuranta
 • Projektin lopetus
 • Vinkit onnistuneen projektin läpivientiin
 • Aikaa kysymyksille

3 arviota tuotteelle Projektinhallinnan perusteet

 1. Paljon oli asioita mahdutettu lyhyeen aikaan, mutta sisältö oli hyvä ja selivitti kaikki olennaiset asiat projektinhallinnan perusteista.

 2. Selkeä ja sopivan rauhallinen tahti. Oikein hyvä.

 3. Hyvä ja rauhallinen esitystyyli.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.