Projektinhallinta ketterässä projektissa

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Ketterää projektia ei hallita perinteisin menetelmin

Ketterässä projektiympäristössä tapahtuvan projektin hallinta on erilaista kuin perinteisen projektin hallinta. Webinaari selvittää mikä muuttuu projektinhallinnan näkökulmasta kun projekti toteutetaan ketterästi.

Ketterät menetelmät sopivat parhaiten suuren epävarmuuden projekteihin, joissa perinteinen suunnitelmavetoinen lähestymistapa ei toimi. Näissä projekteissa on korkea riskitaso ja muutoksia tapahtuu usein. Tällä on vaikutukset jokaisen projektin osa-alueen suunnitteluun, johtamiseen ja seurantaan.

Johtaminen ketterässä projektiympäristössä ei ole pelkästään pizzan ostamista, vaikka projektitiimi olisikin itseohjautuva. Itseohjautuvan projektitiimin johtaminen on vaikeampaa kuin perinteisen projektitiimin johtaminen – tiimiä on johdettava, mutta johtamisen menetelmät ovat muuttuneet.


Hyöty osallistujalle

  • Ymmärrystä siihen mikä muuttuu projektinhallinnassa, kun projektiympäristö on ketterä
  • Vinkkejä itseohjautuvan tiimin johtamiseen

Kenelle

Webinaari sopii erityisesti projektipäälliköille jotka ovat johtaneet projekteja perinteisillä malleilla, mutta jotka nyt tarvitsevat tietoa siitä, mikä projektijohtamisessa muuttuu, kun projektiympäristö muuttuu ketteräksi.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Hannu Blomqvist, hankejohtaja, Codemen Oy. Hannulla on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä monitoimittajaprojekteja, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta. Hänellä on kokemusta hyvinkin eri tyyppisistä projekteista eri toimialoilta, mm. ICT-, telecom-, tuotekehitys-, käyttöönotto- ja menetelmänkehitysprojekteista. Hänellä on kokemusta sekä yksityis- ja julkishallinnon projekteista. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteisemmät että ketterät menetelmät. Hänellä on PMI:n myöntämä projektinhallinnan PMP® –sertifikaatti ja Scrum Master sertifikaatti.


Ohjelma

  • Ketterän projektin erityispiirteet
  • Projektinhallinta osa-alueittain ketterässä projektissa
  • Itseohjautuvan tiimin johtaminen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.