Valitse sivu

Resilienssistä voimaa – stressinhallinnasta muutoskyvykkääseen itsensäjohtamiseen

127.00 +alv 24%

Kuvaus

Resilienssi palauttaa takaiskuista ja antaa reaktiokykyä muutoksiin

Haluaisitko tehdä tärkeitä päätöksiä ja saada enemmän asioita aikaiseksi vähemmällä stressillä ja paineella? Kaipaatko työkaluja itsesi johtamiseen ja syvempää käytännönläheistä ymmärrystä ihmismielen toimintaan?

Tämän webinaarin tavoitteena on antaa sinulle avaimet stressittömämpään, keveämpään, resilientimpään ja tuloksellisempaan elämään.

Stressin ja paineen vähenemisestä seuraa monia merkittäviä etuja terveysvaikutusten lisäksi. Kun mieli on selkeä, eikä stressaava ajattelu ole tukkimassa sitä, paranee mm. luova ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokyky, pystyt näkemään eri vaihtoehtoja laajasti, näet selkeämmin yhteyksiä asioiden välillä, pystyt rakentavaan yhteistyöhön ja saat enemmän ja parempia ideoita. Lisäksi saat paljon enemmän aikaiseksi ja työsi jälki on laadukkaampaa. Stressittömyys onkin erittäin suuri kilpailuetu.

Tässä webinaarissa oppiminen tapahtuu oivalluksen kautta. Oivallus vaikuttaa suoraan ajatuksiisi ja tekoihisi. Stressi vähenee itsestään ja saat käyttöön vahvan, jokaiselle menestyjälle tyypillisen resilienssin syvällisen oivalluksen tuoman ymmärryksen kautta.

Webinaari antaa käyttöösi seuraavat käytännönläheiset ja helpot työkalut:

 • Kolme yksinkertaista ihmismielen toiminnan periaatetta (itsesi) johtamiseen
 • Ajatteluntasosi palautejärjestelmä päätöksentekosi tueksi
 • Kahden O:n työkalu, jolla vältät ylikuormituksen

Koulutus perustuu Sydney Banksin lanseeraamaan ymmärrykseen ihmismielen toiminnasta.


Kenelle
Johtajille, esimiehille, yrittäjille ja kaikille työelämän ammattilaisille, jotka kaipaavat työkaluja resilienssinsä vahvistamiseen.


Kouluttaja

Annukka Pesonen on ihmismielen toimintaan erikoistunut kouluttaja ja valmentaja, jonka sanoma pysäyttää. Annukan tavoitteena on auttaa ihmisiä, yrityksiä ja organisaatioita ottamaan käyttöön oman parhaan potentiaalinsa ymmärtämällä ihmismielen toimintaa syvällisemmin.

Annukalla on yli kymmenen vuoden kokemus kouluttamisesta ja työelämän valmentamisesta. Hän on kouluttanut esimiehiä, yrittäjiä ja muita työelämän ammattilaisia mm. esimiestaitoihin, osaamisen kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvistä teemoista. Annukalla on maisterintutkinnot sekä mediatieteistä että kognitiivisen oppimisteorian alalta. Hänen työnsä ydin on kuitenkin ihmismielen toiminnan syvällisessä ymmärtämisessä, jota hän on opiskellut vuodesta 2012 alkaen maailman huippujen johdolla.

Monet Annukan valmennettavat kuvaavat hänen valmennuksiaan käänteentekeviksi ja elämän tärkeimmiksi oppimiskokemuksiksi. Se kertoo jotain siitä syvällisestä ymmärryksestä, jonka äärelle Annukka vie valmennettavansa ja kuulijansa. Lisäksi hänen käyttämäänsä lähestymistapaa kehutaan nopeimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi kehittää johtamista ja henkistä suorituskykyä.


Ohjelma

 • Mitä stressi on ja miksi sitä ei tarvitse yrittää hallita
 • Mitä resilienssi on ja miten se toimii sinun elämässäsi
 • Miten syvällinen oivallus ja ymmärrys ihmismielen toiminnasta vapauttaa resilienssin käyttöösi
 • Miten saat lisää kestävyyttä ja henkistä suorituskykyä
 • Miten voit välttää ylikuormituksen yksinkertaisen työkalun avulla

Webinaarissa saat työkalut:

 • Kolme yksinkertaista ihmismielen toiminnan periaatetta (itsesi) johtamiseen
 • Ajatteluntasosi palautejärjestelmä päätöksentekosi tueksi
 • Kahden O:n työkalu, jolla vältät ylikuormituksen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.