Self-leadership – menesty digiajan työkulttuurissa

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Oletko valmis digiajan työkulttuuriin? Osaatko johtaa itseäsi? Tiedätkö miten tukea muita itseohjautuvuudessa?

Self-leadership – itsensä johtaminen – on yksi tärkeimmistä työelämätaidoista nyt ja tulevaisuudessa.  Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä paremmin voit johtaa itseäsi kohti tavoitteita. Webinaarista saat tietoa ja vinkkejä digiajan työkulttuurissa menestymiseksi.

Työkulttuurit muuttuvat yhä itseohjautuvampaan suuntaan ja joissain organisaatioissa ei ole enää esimiehiä lainkaan. Tällöin vastuu toiminnan johtamisesta on yhä enemmän jokaisella itsellään; itseään ja omaa toimintaansa pitää kyetä johtamaan. Tämä vaatii paitsi itsetuntemusta, niin myös tiettyjä kompetensseja. Webinaarissa saat käyttöösi uuden ja ainutlaatuisen itseohjautuvuuden kompetenssimallin.


Kenelle

Kaikille itsensä johtamisesta ja itseohjautuvuudesta kiinnostuneille. Sopii erityisen hyvin esimiehille, johtoasemassa oleville sekä itseohjautuvissa organisaatioissa työskenteleville. Myös HR:n edustajien on hyödyllistä osallistua, sillä henkilöstökäytännöt luovat puitteet itseohjautuvuudelle ja itsensä johtamiselle.


Tämän koulutuksen hyödyt

  • Menestyt digiajan työkulttuurissa
  • Opit johtamaan itseäsi (ja muita) paremmin
  • Saat uuden itseohjautuvuuden kompetenssimallin käyttöösi
  • Opit miten näitä kompetensseja mitataan ja kehitetään
  • Opit rakentamaan ja tukemaan itseohjautuvaa organisaatiota

Kouluttaja

KTM, Pol.kand. Mira Kivistö ConTe Oy:stä on kokenut toiminnan ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa ihmisiä ja organisaatioita hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään. Mira on tehnyt OmaPomo-verkkokurssin itsensä johtamisesta ja hän tekee myös kompetenssipohjaisia henkilöarviointeja ja erilaisia valmennuksia henkilöstön kehittämiseen liittyen. Hän on haastatellut itseohjautuvien organisaatioiden esimiehiä ja työntekijöitä ja laatinut näiden pohjalta itseohjautuvan organisaation kompetenssimallin.


Ohjelma

  • Self-leadership – digiajan tärkein työelämätaito
  • Miten johtaa itseään ”oikein”?
  • Mitä kompetensseja itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus vaatii?
  • Itseohjautuva organisaatio – digiajan menestyjä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.