Valitse sivu

Somemainonnan tehokurssi – Facebook & Instagram

197.00 +alv 24%

Kuvaus

Webinaarisarja, jossa on kaksi 1,5 h osiota, jotka kytkeytyvät kokonaisuudeksi. 

Toimiiko Facebook-mainonta? Miten Facebookin mainostyökalua käytetään? Kenelle Instagramissa mainostetaan? Onko B2B-yrityksen järkeä mainostaa somessa? Miten mainoskampanja suunnitellaan ja toteutetaan? Miten mainosbudjetille saa parhaiten vastinetta?


Kenelle

Tämä koulutus on juuri sinulle, joka haluat opetella mainostamaan tuloksellisesti sosiaalisessa mediassa. Olitpa sitten suuremman yrityksen yhteisömanageri tai oman yrityksesi ainoa markkinointivastaava, saat tästä koulutuksesta oleellisimmat tiedot ja taidot, joilla pääset kokeilemaan siipiäsi mainostyökalujen kanssa.


Hyödyt

Jotta voit vaikuttaa, sinun täytyy ensin tavoittaa. Sen tehdäksesi, tarvitset somessa timanttisen sisällön lisäksi maksettua ja tarkkaan kohdennettua mainontaa. Tämä käytännönläheinen webinaari tarjoaa vinkit tuloksellisen Facebook- ja Instagram-mainonnan saloihin ideoinnista ja suunnittelusta kohdentamiseen, optimointiin ja tulosten mittaamiseen ja raportointiin.

Käymme läpi mainontaa somessa sekä B2C- että B2B-näkökulmasta.


Kouluttaja

Kouluttajana toimii Virve Karinkanta Grapevinesta.

Virve on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Virven intohimoja ovat mm. kuluttajakäyttäytyminen sekä brändin rakentaminen tarinoilla – joogan ja avantouinnin lisäksi. Virve toimii Grapevinessä asiakkkuuspäällikkönä ja digimarkkinoinnin asiantuntijana, jonka työkenttä ulottuu konseptoinnista ja käytännön toteutuksista koulutuksiin. Virve uskoo, että asiat kannattaa aina tehdä mahdollisimman yksinkertaisesti, muttei yksinkertaisemmin.


Ohjelma

Osa 1. Facebook- ja Instagram-mainonnan perusteet

 • Tuloksellinen somemarkkinointi, mitä se on?
 • Suunnittelu, toteutus ja optimointi
 • Eri mainosmuodot ja niiden tuloksellinen käyttö
 • Kohdentamisen taito
 • Mainostyökalujen toiminta käytännössä

Osa 2. Facebook- & Instagram -mainonnan jatko

 • Tavoitteiden määrittely
 • Mittaaminen teoriasta käytäntöön: Mittaa, analysoi ja kehity
 • Sitä johdat (ja kehität), mitä mittaat
 • Mitä pitäisi mitata ja miten?
 • Mittaamisen käytäntö ja prosessi
 • Facebook- ja Instagram-mainonnan työkalut

5 arviota tuotteelle Somemainonnan tehokurssi – Facebook & Instagram

 1. Tiivis hyvin suunniteltu webinaari on kätevä tapaa päivittää / ylläpitää tietotasoa. Kevyt ketterä tapa osallistua koulutukseen.

 2. Helppo ja vaivaton, tarjoaa paljon hyvää sisältöä tehokkaasti.

 3. Kattavasti avattu, pidin siitä, että kaikkea ei käyty kädestä pitäen läpi, vaan kerrottiin hyviä perusperiaatteita ja käytäntöjä, ja luotetaan ihmisten omiin taitoihin toteuttaa asiat itsenäisesti.

 4. Selkeä tiivis esitys fb-mainonnasta ja kuinka kämppiksiä kannattaa rakentaa.

 5. Rauhallinen ja mukava ääni, helppo seurata ja asiantuntemus paistaa läpi. Asiat esiteltiin kattavasti, ja huomioitiin hyvin, että vaikka itse tekee joka päivä töitä näiden asioiden parissa, kaikille kaikki asiat eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.