Valitse sivu

Supermiesefekti – Tunnista tilanne ennen uupumista!

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Ratkaisuja tilanteeseen, jossa sokeudumme omalle uupumuksellemme

Noin joka viides suomalainen työelämässä oleva ihminen on vastannut seuraavaan kysymykseen: Mikä on työkykysi asteikolla 0 – 10?

Supermiesefekti on ilmiö, joka tarkoittaa sitä valhetta, jota ihminen kertoo omasta jaksamisestaan sekä itselleen että maailmalle. He tekevät työtä valtavalla vimmalla ja jaksamisensa rajoilla, mutta eivät tunnista omaa hiipivää uupumustaan.

Supermiesefektin indikaattoreina ovat sellaiset arkielämän asiat, kuten yhteyden pitäminen ystäviin, läheisten ihmisten määrä ja oman elämän pitäminen järjestyksessä ja mielekkäänä. Mikäli näissä asioissa tapahtuu negatiivisia muutoksia, niin ihminen on jo matkalla kohti vaarallista Supermiesefektiä.

Tämän webinaarin jälkeen olet varmasti valppaampi ja valmiimpi puuttumaan vaikeisiin jaksamisen ja uupumuksen aiheisiin sekä henkilökohtaisesti, että ystäviesi ja kollegojesi parissa!


Kenelle

Supermiehille ja –naisille – sekä hr-johdolle ja esimiesasemassa toimiville.


Kouluttaja

Supermies-efektin tutkimuksissaan löytänyt Wille Raitolampi kertoo webinaarissa ilmiön taustaa ja elävöittää sen mekaniikkaa omakohtaisilla ja lähipiiristä syntyneillä tarinoilla.

Wille on lisäksi sarjayrittäjä, tutkija ja valmentaja, joka omaa vuosikymmenien kokemuksen ihmisten johtamisesta ja innostamisesta erilaisissa toimintaympäristöissä. Viimeisten vuosien aikana Wille on valmentanut satoja suomalaisia esimiehiä uudenlaisen, ihmislähtöisen ja muutosta aikaansaavan, johtajuuden teemoista. Tällä hetkellä Wille toimii VIKTOR Work-Life Metrics Oy:n tutkimusjohtajana.


Tämän koulutuksen hyödyt 

Webinaarin tavoitteena on oppia tunnistamaan Supermiesefekti itsessään ja myös ympärillään. Lisäksi tarjoamme avuksi työkaluja ja keinoja, ratkaisuja ennakointiin ja siihen, kun tilanne on jo päällä. Aiheesta on luennoitu jo sadoille esimiehille ympäri Suomea ja 100% heistä on tunnistanut ilmiön olennaisuuden ja tärkeyden hektisen työelämän melskeessä.


Ohjelma

Supermiesefekti ilmiönä:

  • Mikä on Supermiesefekti?
  • Ihmisen hyvinvoinnin tekijät työn näkökulmasta

Indikaattorit:

  • Mistä työuupumuksen ja kuormituksen tunnistaa?
  • Kuinka jätämme pienet asiat huomioimatta?
  • Mitä on sisäinen eheys ja miten se vaikuttaa meihin?

Mitä Supermiesefekti aiheuttaa meissä työntekijöinä?

  • Mitä sitten, kun olemme efektissä?
  • Supermiesefekti vaikuttaa koko työyhteisöön?

Ennakointi:

  • Voimme oppia tunnistamaan aikaisia ennusmerkkejä
  • Kuinka suojaamme itseämme Supermiesefektiltä?

Ratkaisuja ja vinkkejä:

  • Case-esimerkkejä ja tarinoita Supermiesefektistä
Webinaarin kesto on 90 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.