Tapahtuman markkinointi somessa

77.00 +alv 24%

Kuvaus

Haluatko saada järjestämistäsi tapahtumista kaiken hyödyn irti?
Haluatko saada nostetta tilaisuuksiisi ennakkomarkkinoinnista lähtien?
Jos tapahtumien järjestäminen kuuluu töihisi, tämä koulutus on juuri sinulle!


Hyödyt
Jos tapahtuman kävijät löytyvät 24/7 somesta, pitäisi myös tapahtuman elää siellä. Tästä koulutuksesta saat tiedot ja taidot tapahtuman tehokkaaseen markkinointiin somessa ja vinkkejä miten tapahtumasi saa mahdollisimman hyvän kattavuuden ja pitkän elinkaaren kohderyhmänsä keskuudessa. Opit, miten tapahtuman ennakko- ja jälkimarkkinointi tehdään somessa ja miten hyödynnät eri työkaluja. Saat myös opastusta millaista sisältöä tapahtuman aikana kannattaa tuottaa eri somekanaviin.


Kenelle
Tämä koulutus on sinulle, jos tapahtumien järjestäminen kuuluu työpäivääsi tai vastaat yrityksesi markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta.


Kouluttaja

Kouluttaja Kouluttajana toimii Anu Laitila Grapevinesta. Anu on digitaalisen markkinoinnin ja median ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella. Hänelle on kertynyt työkokemusta niin Suomessa kuin ulkomailla mediatoimistoista mediataloihin. Anun intohimoja ovat mm. sosiaalinen media, urheilu ja tapahtumat. Koulutukseltaan Anu on mediatekniikan insinööri. Anu toimii Grapevinessa koulutuspäällikkönä ja digitaalisen median asiantuntijana.


Sisältö

  • Tapahtuman ennakkomarkkinointi
  • Avainsanan valitseminen
  • Sisällöntuotanto tapahtuman aikana
  • Kumppaneiden huomioiminen markkinoinnissa
  • Tapahtumamarkkinoijan työkalut
  • Case esimerkkejä
  • Aikaa kysymyksille

Webinaarin kesto on 60 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.