Tee palavereista jämäköitä!

77.00 +alv 24%

Osasto:

Kuvaus

Palaverin pitää tuoda lisäarvoa. Muuten on sama, vaikka notkuisit sen ajan juoma-automaatilla.

Ovatko yhteisösi palaverit nuutuneet pelkäksi seisseen kahvin ja kampaviinerin mussuttamiseksi? Osallistujat tulevat ja menevät miten lystäävät ja räpläävät puhelintaan, kun kaivataan ideoita ja osallistumista? Tavoitteet ovat hukassa ja palaverit ovat ajanhukkaa?

  • Haluatko tehdä palavereistanne tehokkaan työkalun? Haluatko muuttaa palaverinne tilanteiksi, joihin tullaan mielellään ja valmistautuneina? Tarvitsetko keinoja palaverien johtamiseen ja osallistamiseen?

Tule webinaariin, jossa palaverikäytännöt pannaan uusiksi. Luodaan tehokkaat ja systemaattiset menettelytavat, joiden käytäntöön pano näkyy nopeasti lisääntyvänä tehokkuutena, parempana ajankäyttönä ja kasvaneena työviihtyvyytenä, sillä parhaimmillaan tehokkuus luo viihtyvyyttä.


Kenelle

Webinaari sopii kaikille, jota kaipaavat yhteisönsä palavereihin tehoa ja mielekkyyttä. Yrittäjä, johtaja, esimies, tiimi, työntekijä – hyvät palaveritaidot ovat osa työelämän vuorovaikutustaitoja ja kuuluvat kaikille.


Ohjelma

  1. Miten istutan palaverit vuodenkiertoon
  2. Systematiikalla tehoa ja tuloksia
  3. Valmistaudun ja sitoutan muutkin
  4. Delegoin ja johdan kunnolla
  5. Jälkihoito kuntoon
  6. Miten virtuaalipalaveri eroaa kasvokkain tapahtuvasta?

Tämän koulutuksen hyödyt

Saat koulutuksesta käytännölliset, konkreettiset tavat luoda palaverinne ja kokousvuorovaikutuksenne uudeksi. Palaverit käyvät paitsi tehokkaammiksi, myös mielekkäämmiksi ja luovemmiksi. 


Kouluttaja

Oili Valkila, FM (suomen kieli, puheviestintä), MHT (yrityshallinto, markkinointi), logonomi, puhetaidon opettaja.
Kokenut puhutun ja kirjoitetun viestinnän kouluttaja on innostava ja asiansa osaava ja sparraava vetäjä. Valkila tarjoaa osallistujalle tehokkaat, mutta käytännölliset apuvälineet.

Webinaarin kesto on 60 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.