Tilanne haltuun työpaikalla – lopeta kiusaamisen kulttuuri

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Kaikissa yrityksissä on niitä, joita kiusataan. Yleensä tämä jää piiloon ja kiusattu jää yksin murheidensa kanssa. Väsymys, turtumus ja lopulta luovuttaminen on ilmeistä. Inhimillinen murhenäytelmä on menetys jo itsessään, mutta eniten häviää yritys, joka menettää rahaa ja osaamistaan, sekä antaa myrkyn jatkaa leviämistään. On monia syitä miksi tähän vaikeaan aiheeseen ei puututa. Asian ei kuitenkaan tarvitse olla näin.

”Kun ihmisiltä kysytään, että kiusataanko teillä, niin moni sen kieltää. Mutta kun kysytään, että puhutaanko teillä ihmisistä heidän selkänsä takana, alkaa vaikea kiemurtelu. Juuri tuo kun on sitä työpaikkakiusaamista.”

Työpaikoilla on maine siinä missä ihmisillä. Töissä joko tehdään yhteistyötä ja osataan tulla toimeen tai sitten ei. Siellä missä ongelmia osataan hoitaa ja keskustelutaidot ovat kunniassa, kiusataan vähemmän. Koska sille ei anneta sijaa. Tämä on tietysti jotain, mikä opitaan yhdessä.

Hyvä fiilis on siis se, jolla ohjataan jaksamista. Työpaikoilla kun tupataan hyväksymään sitä, mitä ollaan valmiita sietämään. Jos tapana on ollut pyyhkiä ongelmat maton alle, niin ihmisten omatunto ei voi olla puhdas. Jos omatunto ei kolkuta, on meillä kasvava ongelma. Kun omasta käytöksestä ei voi olla ylpeä, se murentaa itsetuntoa ja saa epäilemään omia kykyjään. Tuosta seuraa välttelyn, itsesuojelun ja kiertelyn kehä, joka tulee katkaista. Henkilöstön yleiskäytös toisiamme kohtaan muodostaa sisäisen mielikuvan työpaikan hyvyydestä jokaisen sydämeen. Tämä heijastuu työskentelyyn, vuorovaikutukseen ja kanssakäymisen tapoihin kaikilla tasoilla. Monesti epäsuhta käsityksien ja todellisuuden välillä on hurja.

Työpaikkakiusaamista pidetään yhtenä vaikeimmista asioista käsitellä, mutta tarvitseeko sen todellisuudessa kuitenkaan olla noin? Onnistuneet kokemukset osoittavat, että ei tarvitse.

Tämän webinaarin tarkoituksena on antaa ideoita ja vinkkejä, sekä konkreettisia työkaluja organisaation sisäisten ongelmien kohtaamiseen, sekä vaikeiden henkilötilanneratkaisujen omaksumiseen ja monistamiseen. Kiusaamisen kulttuurin lopettamiseen. Taitoja, joista on hyötyä ihan jokaiselle.


Kenelle 

Kiusatuille, sivullisille, työntekijöille, esimiehille, tiiminvetäjille, johtajille ja sellaisiksi haluaville tai pian tuleville. Kaikille mielen lukkojen yleisavainta kaipaaville, joille nykyinen tietämättömyys tai kiusaamisen meininki ei vaan ole parasta mihin pystyttäisiin.


Koulutuksesta saat

 • Tietoja siitä, miten tunnistaa työpaikalla tapahtuva kiusaaminen.
 • Kuinka vahvistaa ihmisiä avautumaan ja uskaltamaan kertoa asioista.
 • Kuinka työyhteisöstä rakennetaan huomaavainen ja rakentava.
 • Miten sitoudutaan yhdessä estämään kiusaaminen tulevaisuudessa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii valmentaja, toimitusjohtaja Antti Nevalainen, Valmento Oy.

Antilla on jo 23 vuoden kokemus palveluliiketoiminnasta ja hän on valmentanut ihmisiä menestymään omassa myynti- ja johtamistyössään toistakymmentä vuotta. Taustalla on käytännön menestyksekästä kulttuurin luomista vuosikymmenien varrelta.

Menestyvä johtaja -kilpailussa palkittu Antti kertoo:

Kehittämälläni konseptilla olen saanut aikaiseksi upeita tuloksia taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sosiaalisen pääoman muodossa. 

Tulokset puhukoot puolestaan.


Ohjelma

 • Kuinka yleistä kiusaaminen on ja kuinka moni sille altistuu.
 • Mikä on kiusaamista ja mikä ei, eli kuinka kiusaamisen tunnistaa.
 • Mitä kiusaamisen sormien läpi katsomisesta seuraa.
 • Miten työyhteisöä tulee kaulita ongelmien hoitoon ja tilanteen parantamiseen.
 • Kuinka sitouttaa ihmiset kiusaamattomuuden kulttuurin rakentamiseen.

4 arviota tuotteelle Tilanne haltuun työpaikalla – lopeta kiusaamisen kulttuuri

 1. Erittäin positiivinen yllätys. Täynnä asiaa.

 2. Asian ytimessä. Käytännöllisiä ohjeita toimintaan vietäväksi.

 3. Kokemus kuuluu kommenteista. Leppoisan puhekielistä luennointia.

 4. Asiantunteva, mielenkiintoisia esimerkkejä. Hyvin jaksoi kuunnella puolitoistatuntisen.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.