Twitter haltuun!

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Oletko aina miettinyt, mistä kollegat tai tuttavat saavat kaikki tietonsa? Tai oletko jo perustanut Twitter-tilin itsellesi tai yrityksellesi, mutta et oikein osaa hyödyntää sitä. Ei hätää! Asia ei ole monimutkainen, vaan täysin haltuunotettavissa. Sinustakin voi tulla Twitter-legenda, jos niin haluat!

Mitä Twitteristä pitää tietää, jotta sitä voi käyttää tehokkaasti ja hyödyllisesti? Entä miten omaa ja yrityksen asiantuntemusta voisi tuoda siellä enemmän esille. Nappaa tästä webinaarista kaikki oleellinen tieto ja väännä Twitter-käyttösi uudelle tasolle!


Kenelle
Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Twitterin hyötykäytöstä. Ennakkotietona on hyvä olla se oma profiili ko. kanavassa, vaikka sitten äskettäin perustettuna.


Hyöty
90 minuutissa kaikki oleellinen tieto tästä paljon puhuttavasta kanavasta. Kuuntele tämä webinaari ja säästä omaa aikaasi menemällä suoraan asiaan.


Kouluttaja

Pinja Lehtman on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella.

Pinja toimii Grapevinessa digimarkkinoinnin asiantuntijana sekä vastaa koulutusten kokonaissuunnittelusta ja uusasiakkaista. Pitkä kokemus kummaltakin puolella pöytää auttaa näkemään asioita isommassa perspektiivissä.

Erityisen tärkeänä Pinja pitää sitä, että nykyajan dynaamisessa bisneksessä digimarkkinointi ja sosiaalinen media nähdään liiketoimintaa kehittäessä strategisena välineenä, mahdollisuutena nopeasti reagoida olemassa olevaan ympäristöön – muistaen toki suunnitelmallisuus.


Ohjelma

Webinaarissa käydään läpi mm. seuraavia aiheita:

  • Tärkeää taustatietoa
  • Twitterin peruskäyttö pähkinänkuoressa
  • Twitterin tehokas hyödyntäminen eli ne kuuluisat kikkakolmoset
  • Millaista sisältöä voi / pitää tuottaa henkilönä? Entä yrityksenä?
  • Mainostaminen Twitterissä pähkinänkuoressa

1 arvio tuotteelle Twitter haltuun!

  1. Kouluttajan puhe oli selkeää ja koulutuksen punainen lanka säilyi kaikissa vaiheissa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.