Vaativa asiakaspalvelutilanne – no stress!

77.00 +alv 24%

Kuvaus

Pysy ”järjissäsi” asiakaspalvelutilanteissa

Törmäyksiä sattuu. Asiakaspalvelussa tulee aina silloin tällöin tilanteita jotka eivät mene kuten Strömsössä.  Ei ymmärretä mitä toinen tarkoittaa. Tulee väärinkäsityksiä. Ehkä asiakas valittaa palvelusta ja kirjoittaa siitä somessa. Asiakaspalvelijalle itselleen hankalat tilanteet aiheuttavat usein stressiä ja mielipahaa.

Sanotaan, että juuri Hankalat asiakaspalvelutilanteet ovat asiakaspalvelutaitojen mittari. Tässä webinaarissa keskitytään asiakaspalvelutyötä tekevän ihmisen mielenrauhan säilyttämiseen.


Kenelle

Kaikille asiakaspalvelussa toimiville.


Pirkko Helaskivi

Valmentaja, konsultti, kouluttaja. Perehtynyt NLP, ratkaisukeskisyys ja narratiivisuus. Palvelujen kehittämisen ihmisläheinen ammattilainen. Toiminnallisten menetelmien moniosaaja. Sillanrakentaja tiedosta ymmärryksen kautta muutokseen.
Ura ihmiskohtaamisten parissa alkoi aikoinaan Kiskon narkomaaniklinikan perustamisen myötä, jonka jälkeen Pirkko on ollut mukana monenlaisten kehityshankkeiden toteutuksessa niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla.
Innostava, käytännönläheinen valmennusote ja elämänmakuiset esimerkit tekevät Pirkosta pidetyn kouluttajan niin esimiesten, asiantuntijoiden kuin työntekijöidenkin mielestä.

Ohjelma

  • Itsensä johtaminen vaativissa asiakaspalvelutilanteissa
  • Miten pitää tunteensa kurissa
  • Jos sukset menevät ristiin mitä tehdä?
  • Arkielämän diplomatiaa asiakastilanteisiin
  • Palveluasenteesta apua

Hyviä ratkaisumalleja ennen, itse tilanteessa ja sen jälkeen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.