Valmentava johtaminen ja voimaannuttava palautteenanto

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Jos haluat vaikuttaa voimaannuttavasti, tule kehittämään valmennus- ja palautteenantotaitojasi!

Mietitkö, miten saisit ihmiset ottamaan vastuuta omasta työstään ja vielä innostumaan omasta tekemisestään? Tai millä tavalla voisit ohjata projektitiimiä, johon sinulla ei ole suoraa esimiesoikeutta? Entä mitä voisit tehdä, jotta ihminen kokisi olevansa arvokas osa työyhteisöä ja että häntä todella kuunnellaan?

Valmentava johtaminen antaa esimiehelle työkaluja lisätä itseohjautuvuutta ja innostusta tiimissään. Valmentava tapa keskustella ja kysyä lisää asiantuntijan konkreettisia kykyjä ohjata projektitiimiläisiä sitoutumaan yhteiseen tekemiseen. Voimaannuttavan palautteen antamisen taidot puolestaan lisäävät kykyä vuoravaikuttaa vaikuttavasti ja antaa palautetta, joka kuullaan!


Hyöty osallistujalle

Valmennuksen avulla tutustut kuuntelevaan, tehokkaita kysymyksiä tekevään ratkaisupohjaiseen tapaan johtaa ja sekä voimaannuttavaan tapaan antaa palautetta. Saat konreettisen työkalun, jonka avulla osaat ohjata keskustelun työntekijän, kollegan tai asiakkaan kanssa ongelmasta ratkaisuun. Opit, mitä hyötyä on jaetusta johtamisesta ja miten se toimii ja sinulle selviää, miten erilaiset defenssimekanismit vaikuttavat palautteen vastaanottamiseen.


Kenelle

Webinaari toimii juuri sinulle, jos pohdit, miten johtaisit ja kannustaisit kollegoita, tiimiäsi tai yhteisöäsi pääsemään “seuraavalla tasolle” tekemisessään. Webinaari antaa sinulle taitoja vaikuttaa innostavasti ja saat valmennuksesta konkreettista apua kannustavan ja vaikuttavan keskustelun käymiseen.


Kouluttaja

Minna Anttila KTM, Business Coach, Individual Insight. Minna voimaantuu itse silloin, kun kuunteleminen on aitoa ja yhdessä tekeminen kehittää jokaista ryhmän jäsentä. Minna on henkilöstöalan, esimiestyön sekä johtamisen pedagogisesti pätevä opettaja. Hän innostuu jokainen kerta kun hänen yksilöcoachattava saa kiinni omasta motivoivasta tavoitteestaan ja uskaltaa uudistua!

Minna valmentaa ratkaisukeskeisesti yksilöitä ja ryhmiä,  erityisesti esimiesryhmiä ihmisten johtamisen teemoista. Hänellä on laaja työkokemus organisaation osaamisen kehittämisestä lääke- ja metalliteollisuudesta sekä kaupan alalta mm. HR-johtotehtävistä. Käytännön näkemys johtamisesta ja motivoinnista on kehittynyt johtoryhmän jäsenenä ja tiimiesimiehenä.


Ohjelma

Valmentava ote johtamisen ja vaikuttamisen työkaluna

  • Ratkaisukeskeisen valmentamisen hyödyt
  • Miten valmennan, kysymystekniikka & työkalut
  • Valmentava kehityskeskustelu

Voimaannuttava palauteenanto

  • Millainen palautteenantaja ja vastaanottaja olen?
  • Palautteen vastaanottamisen defenssimekanismit
  • Positiivisen palautteen antamisen erityispiirteitä ja vinkkejä
  • Rakentavan palautteen antamisen näkemisen taito: kehityskohde = kasvupontentiaali

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.