WordPress – verkkosivujen perusteet ja hallittu käyttö

97.00 +alv 24%

Kuvaus

Ota kaikki hyöty irti WordPressistä!

Webinaarisarja, jossa kaksi 1,5 h osiota, jotka kytkeytyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Osallistu livenä tai tallenteena. 

WordPress on maailman suosituin avoimeen lähdekoodin perustuva sisällönhallintajärjestelmä (CMS). WordPressin ilmainen ohjelmisto toimii useiden verkkosivujen pohjana aina kansainvälisistä uutisyhtiöistä pieniin organisaatioihin. Opettelemalla ja sisäistämällä WordPressin perusteet sekä mahdollisuudet, pääset pitkälle verkkosivujen suunnittelussa, sisältöjen luonnissa ja tietoturvallisessa hallinnassa.


Kenelle 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat ottaa WordPress-järjestelmän käyttöön tai jotka ovat jo ottaneet järjestelmän verkkosivujen sisällönhallintajärjestelmäksi, mutta tarvitsevat vielä lisäopastusta käytössä. Koulutuksessa käydään WordPressin ominaisuudet ja hallinta hyvin käytännönläheisesti läpi. Koulutuksesta saa vinkkejä myös osaamistaan syventäville, jotka haluavat perustekemiselle lisää varmuutta.


Hyöty 

Koulutuksessa opit WordPress-järjestelmän perusteet ja tutustumme ohjelmiston ominaisuuksiin, työkaluihin ja sisältöjen hallintaan. Koulutuksen jälkeen osaat luoda sisältöjä WordPress-järjestelmällä, sekä tiedät miten käytetyimmät toiminnallisuudet toimivat. Koulutuksessa puhumme myös lisäosien, vimpaimien ja teemojen käytöstä sekä hakukoneoptimoinnista ja tietoturvasta.


Kouluttaja

Webinaarin pitää digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, Grapevinen kehitysjohtaja Jussi Saunamäki, joka on rakentanut WordPress-sivustoja eri kokoisille yrityksille vuodesta 2010. Jussilla on kokemusta eri kokoisten WordPress-toteutusten lisäksi myös laajoista verkkosivu-uudistuksista, joissa hän on toiminut mm. vaatimusmäärittelijänä, asiakaskokemuksen kehittäjänä ja koko uudistuksen projektipäällikkönä. Jussia on kiitelty monipuolisena ja käytännönläheisenä digimarkkinoinnin ja –liiketoiminnan kouluttajana.


Osa 1: WordPress-järjestelmä 

  • WordPress lyhyesti
  • Miksi valita WordPress?
  • Haasteet ja mahdollisuudet
  • Tietoturva
  • Lisäosat, vimpaimet ja teemat 

Osa 2: WordPressin käyttö 

  • Ohjauspaneeli ja hallinta
  • Työkalut
  • Sisällön tuottaminen ja julkaisu
  • SEO – sisältöjen hakukoneoptimoinnista lyhyesti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.