Ymmärrä motiivien merkitys itsesi ja muiden johtamisessa

97.00 +alv 24%

Kuvaus

“Vain ne, jotka tuntevat omat ja muiden yksilölliset motiivit, osaavat johtaa muita oikein.”

Tässä webinaarissa saat tietoa psykologian professori Steven Reissin 16 perustarpeen motivaatiomallista ja sen hyödyntämisestä itsesi ja muiden johtamisessa.


Kenelle

Johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat ymmärtää motiivien merkityksen itsensä ja muiden johtamisessa sekä työyhteisön erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.


Hyödyt

  • Saat eväitä omien motiiviesi pohtimiseen ja itsesi johtamiseen.
  • Opit miten erilaisia ihmisiä motivoidaan, innostetaan ja sitoutetaan.
  • Saat uutta tietoa motiiveista ja niiden vaikutuksesta johtamiseen.
  • Tutustut tyypillisiin väärinkäsitysten ja “huonon johtamisen” lähteisiin ja saat keinoja niiden välttämiseen.

Kouluttajat

KTM Kirsi Manelius Suomen Motivaatiotalosta on sertifioitunut RMP Master Motivaatiovalmentaja ja sertifiointikouluttaja. Hän toimii myös coachina, mentorina ja fasilitaattorina oman yrityksensä Ilona Valmennus Oy:n kautta. Kirsi on aiemmin työskennellyt yli 16 vuotta osaamisen ja toiminnan kehittämisen esimies- ja asiantuntijatehtävissä Nokia Oyj:ssa. Lisäksi hänellä on kokemusta myös pk-yrityksistä, yliopistomaailmasta ja
järjestöistä. Valmentajana Kirsille tärkeitä teemoja ovat: motivaatio, esimiestyö ja johtaminen, tiimityöskentely, työhyvinvointi, uran kehittäminen ja työnhaku sekä mentorointi-, fasilitointi- ja kouluttamistaidot sekä näihin liittyen erilaisuuden tunnistaminen ja hyödyntäminen.

KTM, Pol.kand. Mira Kivistö ConTe Oy:stä on kokenut johtamisen ja henkilöstön kehittäjä, jonka missiona on auttaa ihmisiä hyödyntämään potentiaaliaan haluttujen tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseksi. Mira on aiemmin toiminut rekrytointikonsulttina, esimiehenä ja liiketoiminnan kehittäjänä (mm. Finnair Oyj). Hän on opiskellut myös psykologiaa ja työpsykologiaa ja on sertifiotunut RMP Motivaatiovalmentaja. Miran erityisosaamisalueita ovat lisäksi kompetenssipohjaiset henkilöarvioinnit ja ihmisten erilaisuuden huomioiminen esimies- ja asiakastehtävissä. Kouluttajana Mira on saanut positiivista palautetta mm. innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.


Ohjelma

  • Motivaation merkitys työelämässä ja erityisesti johtamisessa
  • 16 elämän perustarvetta eli motiivia Steven Reissin mukaan
  • Omien motivaatiotekijöiden ymmärtäminen
  • Ihmisten erilaisten motiivien huomioiminen johtamisessa ja vaikuttamisessa
Webinaarin kesto on 75 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.